Post

Ook vermogen opbouwen voor later?
Als u dit leest, woont u in een wijk met bovengemiddeld veel Brand New Day-klanten. Benieuwd waarom al die buren tevreden klant bij ons zijn?

Een buffer voor later bij Brand New Day

U heeft vast wensen voor later. Een mooier huis, een lange reis, een studie voor uw kind(eren). Veel wensen kosten geld. Daarom is het slim om op tijd met die wensen aan de slag te gaan.

Waarom Brand New Day?

Jaarruimte geel

Klanten geven ons een 8,5 op Klantenvertellen.nl

250.000 slimme Nederlanders gingen u voor

We beheren ruim 5 miljard voor onze klanten

Vermogen opbouwen zoals u wilt

U kunt bij ons sparen of beleggen voor later met belastingvoordeel, maar de Belastingdienst hanteert daarvoor wel een paar spelregels. Toe aan wat meer flexibiliteit? Dan kunt u ook gewoon sparen en beleggen zonder belastingvoordeel en zonder de spelregels van de Belastingdienst.

Model Zeer offensief Offensief Neutraal Defensief Zeer defensief
Gemiddeld 7,12% 5,66% 4,41% 3,09% 1,71%

De Dikke Disclaimer: het gemiddelde rendement per jaar van elke modelportefeuille over de periode 1 januari 2010 tot en met 31 december 2023, ná aftrek van service- en fondskosten en met jaarlijks herbalanceren op 31 december (van 1 januari 2010 tot en met 31 oktober 2020 de standaardfondsen van de beleggingsrekening van Brand New Day Vermogensopbouw en vanaf 1 november 2020 tot en met 31 maart 2024 de modelportefeuilles bij de beleggingsrekening van Brand New Day Bank). Rendementen uit het verleden bieden natuurlijk géén garantie voor de toekomst. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, zowel positief als negatief. Rendementen afkomstig van Brand New Day Vermogensopbouw.

Pensioenrekening-beleggen

  • Beleggen voor uw eigen pensioenpotje, met belastingvoordeel.

Pensioenrekening-sparen

  • Sparen voor uw eigen pensioenpotje, met belastingvoordeel.

Beleggingsrekening


  • Gewoon beleggen voor later, zonder verplichtingen of spelregels.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven