Hallo ondernemer

Goed dat je ons via ZZP365 hebt gevonden. Zo regel je eenvoudig en snel dat je het ná je werkzame leven nog steeds goed voor elkaar hebt. Hoe? Scroll even verder.

Speciaal voor ZZP365

Dankzij ZZP35 wordt pensioen opbouwen makkelijk. En goedkoop. Want je kan als ZZP365-gebruiker niet alleen een gratis opstartgesprek plannen met onze pensioendesk, je betaalt ook nog eens géén afsluitkosten voor de rekening naar keuze. Dat scheelt toch al snel € 45.

Belastingvoordeel

Waarom een pensioenrekening en geen gewone spaarrekening? Omdat je met de pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

Pensioenrekening-sparen

Sparen voor je pensioen met 0,50% rente per jaar? Dat kan met de pensioenrekening-sparen. De rente op deze rekening is variabel en kan dus worden verhoogd of verlaagd.

Pensioenrekening-beleggen

Onze beleggingsaanpak is wetenschappelijk. Lage kosten, lange termijn, enorme spreiding en niet gokken maar de markt volgen met de beste indexfondsen die er zijn. Oersaai maar effectief. Want daar gaat het om: rendement op lange termijn. Maak een belafspraak voor toelichting en hulp bij je keuzes.

Hoe werkt het?

U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3
window.addEventListener && window.addEventListener("message", function(event){if (event.origin === "https://brandnewday-pensioenworkshop.youcanbook.me"){document.getElementById("ycbmiframebrandnewday-pensioenworkshop").style.height = event.data + "px";}}, false);

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven