Hallo ondernemer

Als klant bij Yezzer ga je met je tijd mee. Maar vergeet dan ook je pensioen niet. Want om later net zo te kunnen leven als nu, is het belangrijk om zelf actie te ondernemen.

Yezzer en Brand New Day

Wat Yezzer doet voor de verzekeringswereld, doet Brand New Day voor de pensioenwereld. Geen bankiers in stoffige maatpakken en dossiers in drievoud ondertekend op de post doen. Nee.. snel, digitaal en gemakkelijk je pensioen regelen. Bijvoorbeeld met de pensioenrekening-beleggen. Waarmee u een eigen pensioen voor later bij elkaar belegt.

Toelichting product en voordelen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Bijvoorbeeld door je geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er vaak ook nog eens belastingvoordeel voor terug. En als klant van Yezzer betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

Pensioenrekening-beleggen

U heeft het waarschijnlijk druk Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

Plan een gesprek in met één van onze pensioenexperts.

Of u nou met een grote vraag zit of een kleintje, wij nemen er met alle liefde de telefoon voor op. En als het gaat over beleggen, sparen of pensioen (en alles wat daarbij komt kijken), dan hebben we nog een zinnig antwoord ook. Maak een gratis belafspraak.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.