Welkom zelfstandig ondernemer in de bouw!

Dankzij de samenwerking tussen Brand New Day en Zelfstandigen Bouw kun je met het grootste gemak pensioen opbouwen. Vul het formulier in en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen voor je. Helemaal gratis.


Wil je daarna toch liever beleggen? Plan dan een gratis belafspraak met onze pensioendesk. We helpen je graag met de verschillende keuzes. Nu al aan de slag? Lees dan onderstaande informatie over de verschillende pensioenrekeningen bij Brand New Day

Belastingvoordeel

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

Van een bedrijfspensioen tot individuele pensioenrekeningen. En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

Pensioenrekening-sparen

Pensioenrekening-beleggen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven