Welkom Bouw-professional!

Via Zelfstandigen Bouw ben je natuurlijk al gewend aan groot gemak en goede service. Daarom is Zelfstandigen Bouw ook partners met Brand New Day voor je pensioen. Wij hebben een eenvoudig product met topservice voor je.

Speciaal voor Zelfstandigen Bouw leden

Dankzij de samenwerking tussen Brand New Day en Zelfstandigen Bouw wordt sparen voor je pensioen appeltje eitje. Vul het formulier in op de website van Zelfstandigen Bouw en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen. Helemaal gratis.

Wil je daarna toch liever beleggen? Plan dan een gratis belafspraak met onze Pensioendesk. We helpen je graag met de verschillende keuzes. Nu al aan de slag? Lees dan onderstaande informatie over de verschillende pensioenrekeningen bij Brand New Day.

Rekening activeren!

hammer_YELLOW

Belastingvoordeel

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

Van een bedrijfspensioen tot individuele pensioenrekeningen. En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

Pensioenrekening-sparen

hammer_YELLOW
graph_people_GREEN_D

Pensioenrekening-beleggen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven