Woonachtig in het buitenland? Geen probleem!

Woont uw klant niet in Nederland? Dan is het vaak onmogelijk om een (pensioen)rekening bij een Nederlandse aanbieder te openen, laat staan het opgebouwde geld later uit te keren. Bij Brand New Day doen we daar niet zo moeilijk over.

Onze klanten

Zijn vooral woonachtig in Nederland, uiteraard. Maar ook in Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Polen, Bulgarije… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want we hebben heel veel klanten die woonachtig zijn in het buitenland en zijn op dat gebied dus ervaringsdeskundige. Een deel van die klanten belegt of spaart voor het eigen pensioen, en een ander deel geniet vanuit het buitenland juist van dat opgebouwde pensioen met onze lijfrente-uitkering.

De voorwaarden

Niet iedereen kan zomaar klant bij ons worden, er zijn een paar voorwaarden. Uw klant moet bijvoorbeeld in het bezit zijn van een BSN en een Nederlandse IBAN. Daarnaast is het niet vanuit alle landen mogelijk om een rekening te openen, want alléén klanten die woonachtig en belastingplichtig zijn in een van de landen uit de Europese Economische Ruimte (EER). De landen waarover het gaat vindt u hieronder. Woont uw klant in een ander land? Dan is het openen van een rekening helaas niet mogelijk.

Samenwerken?

Dat lijkt ons leuk! En we denken ook dat u er goed aan doet. Wilt u een samenwerkingsovereenkomst tekenen? Dat doet u hier. Liever eerst kennismaken? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven