Welkom Aandeelhouder,

Goed dat je geluisterd hebt naar ‘De Aandeelhouder’. Hopelijk is je al het één en ander duidelijk geworden tijdens de uitzending, maar wij van Brand New Day zijn er om jou alles haarfijn uit te leggen. Met onze pensioenrekening beleg je voor een fatsoenlijk pensioenpotje voor later én kan je er ook nog eens heel wat belastingvoordeel voor terugkrijgen.

Omdat je luisteraar van de De Aandeelhouder bent, betaal je geen afsluitkosten als je vóór 1 april 2024 een pensioenrekening opent. Scheelt je toch maximaal €45. Dat is al een goed begin en dus het halve werk.

Waarom is Brand New Day de juiste partij voor mij?

Calvinistisch in de kosten, bourgondisch in service. Dat zijn we in een notendop. Een pensioenbank van deze tijd. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten én de winst vanzelf. Want we zijn geen charitatieve instelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net zoals jij.

Wat kan ik met een pensioenrekening?

Bij Brand New Day begrijpen we heel goed dat niemand erop zit te wachten om in zijn spaarzame vrije tijd bezig te zijn met zijn grijze haren. Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen later een beetje knap kan genieten van zijn grijze jaren. En dat doe je heel eenvoudig als je nu een pensioenrekening opent. Zo’n rekening werkt heel simpel: Je opent hem in een paar minuten, stort er geld op en ondertussen helpt de Belastingdienst je een handje. Je krijgt namelijk best wel heel veel belastingvoordeel met zo’n pensioenrekening. Later – als je met pensioen gaat dus – laat je het geld periodiek uitkeren.

Belastingvoordeel

Waarom een pensioenrekening en geen gewone spaar- of beleggingsrekening? Omdat je met de pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. Je krijgt namelijk een flink deel van je inleg terug tijdens je belastingaangifte en je hoeft geen belasting te betalen over het geld op de rekening. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd totdat je met pensioen gaat.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

Meer over de rekeningen

U kunt bij ons een pensioenrekening-sparen of pensioenrekening-beleggen openen. Lees meer over de rekeningen voordat u er één opent.

Boek een belafspraak in

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!