Hallo freelancer,

Goed bezig! Je werkt als zelfstandige samen met Verloning.nl en wilt ervoor zorgen dat je het later net zo goed hebt als nu. Daar helpen wij je graag bij. Hieronder kun je die aanvraag binnen een minuutje afronden. Daarna gaan wij voor je aan de slag! En als klant van Verloning.nl betaal je hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 25.

Verloning.nl en Brand New Day

Verloning.nl helpt jou als zzp’er bij elke opdracht van facturatie tot het afdragen van belastingen. In samenwerking met Brand New Day helpt Verloning je nu ook bij het opbouwen van een pensioen. Weer een zorg minder. Vul het formulier in en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen voor je. Helemaal gratis. Als je je aanvraag afgerond hebt, ontvang je een e-mail van ons om de rekening te activeren. Zo nodig bellen we even om je daarmee te helpen.

De Pensioenrekening-sparen

Je hebt het waarschijnlijk druk. Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom neemt Brand New Day je zoveel mogelijk werk uit handen.

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Een daarvan is door je geld te sparen op een speciale pensioenrekening. Dat is een persoonlijk pensioenpotje op waar niemand aan kan komen. Stort bijvoorbeeld elk jaar een bedrag of iedere maand. Hoeveel en hoe vaak maakt niet uit, als het totaal per jaar maar niet meer is dan je jaarruimte. En als klant van Verloning.nl betaal je hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 25.

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

Scroll naar boven

Voordat je verder gaat


Om de korting die je krijgt via Verloning goed te verwerken hebben we wat gegevens van je nodig. Zonder deze gegevens kunnen we je korting niet verwerken.

Geen zorgen, als je besluit geen rekening te openen, beloven we je dat we je niet lastig gaan vallen.

Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!