Uw jaarruimte

Is het antwoord op een aantal van uw prangende vragen. Bijvoorbeeld: “wat mag ik dit jaar maximaal op mijn Brand New Day Pensioenrekening storten” of “welk bedrag krijg ik terug van de Belastingdienst”.

Bereken het direct in onze handige tool hieronder. Of scroll door voor meer informatie over wat u nodig heeft voor de berekening.

Bereken uw jaarruimte

| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
Bereken uw jaarruimte
Uw jaarruimte is € 0.00 Stuur mij de uitkomst Deze berekening is een indicatie van uw jaarruimte. Voor de meest up-to-date berekening kunt u terecht bij de Belastingdienst. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Loader

Controleer het formulier en probeer het nog eens.

Het resultaat is verstuurd.

Terug naar het resultaat
1

Ik ben in loondienst

Was u een deel of geheel 2019 in loondienst en heeft u via de werkgever een bedrijfspensioen? Dan bent u op zoek naar twee gegevens:

  • uw bruto inkomen van 2019 (te vinden op uw jaaropgaaf of in uw IB aangifte)
  • de factor A (te vinden op uw uniform pensioenoverzicht).

Weet u niet meer bij wie u in 2019 pensioen heeft opgebouwd? Log dan even in op mijnpensioenoverzicht.nl.

lamps_person_GREEN
lamp1_GREEN

Ik ben ook in loondienst

Maar heb geen bedrijfspensioen via mijn werkgever. Gefeliciteerd, dan heeft u extra jaarruimte! Vul dan in de jaarruimtetool gewoon 0 euro in bij factor A.

Ik ben ondernemer of freelancer

Dan heeft u voor de berekening van uw jaarruimte alleen uw bruto inkomen van 2019 nodig. Bouwt u ook Oudedagsreserve op via uw eenmanszaak of VOF (of heeft u de boekhouder hier wel eens over gehoord)? Klik dan even door voor meer informatie.

hammer_GREEN

Liever even wat hulp?

We helpen u graag bij het berekenen van uw jaarruimte.  U kiest een dag en tijdstip (mag ook ’s avonds) en dan beantwoorden wij in een kwartiertje al uw vragen. Mag ook langer, of korter, dat maakt ons niet uit. We doen het graag! En uiteraard vrijblijvend.

Heeft u jaarruimte?

Maar nog geen pensioenrekening? Open hem direct en stort vóór 31 december uw jaarruimte. Minder dan de jaarruimte mag natuurlijk ook. Meer niet.

gift_balloons_GREEN