Welkom

Je bent via Zelfstandigen Bouw gestart met de aanvraag van een pensioenrekening-sparen bij Brand New Day. Hartstikke slim. Hieronder kun je die aanvraag binnen een minuutje afronden. Daarna gaan wij voor je aan de slag! Na afronden ontvang je een e-mail van ons om de rekening te activeren en als je wilt, kunnen we je daarmee helpen.

Speciaal voor alle Zelfstandig Ondernemers in de Bouw

Dankzij de samenwerking tussen Brand New Day en Zelfstandigen Bouw kun je met het grootste gemak sparen voor je pensioen. Vul het formulier in en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen voor je. Helemaal gratis. Als je je aanvraag afgerond hebt, ontvang je een e-mail van ons om de rekening te activeren. Zo nodig bellen we even om je daarmee te helpen.

Ben je deelnemer AOV Bouw en wil je voor je pensioen sparen met je surplus op de AOV Bouw rekening? Geef dit aan op het formulier. Je ontvangt een bevestiging van Zelfstandigen Bouw op het moment dat je pensioenspaarrekening geactiveerd is.

Belastingvoordeel

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n ruim 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

Pensioenrekening-sparen

Sparen voor je pensioen met 1,90% rente per jaar? Dat kan met de pensioenrekening-sparen. De rente op deze rekening is variabel en kan dus worden verhoogd of verlaagd.

Pensioenrekening-beleggen

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven