Hallo ondernemer

Als zelfstandig ondernemer bent u nergens in dienst, en bouwt u dus ook geen werkgeverspensioen op. Tenzij u het zelf regelt natuurlijk. Samen met LIJFSTIJL Coaches helpen we u graag aan een flexibele en betaalbare pensioenoplossing. Geen one size fits all, maar passend voor uw situatie. Interesse? We helpen u graag verder.

LIJFSTIJL coaches en BND

In samenwerking met LIJFSTIJL nemen we bij u eventuele stress en onzekerheid weg. Samen zorgen we ervoor dat ook u iets kunt regelen voor later. Onze flexibele, niet-collectieve pensioenoplossingen hebben al lage kosten van zichzelf. En als lid van LIJFSTIJL Coaches betaalt u ook nog eens geen afsluitingskosten van 45 euro. Interesse? Plan gerust een afspraak in.

Toelichting product en voordelen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Bijvoorbeeld door je geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er ook nog eens veel belastingvoordeel voor terug. En als lid van Malt betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

Pensioenrekening-beleggen

Als ondernemer heeft u het druk. Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

Plan een gesprek in met één van onze pensioenexperts.

Of u nou met een grote vraag zit of een kleintje, wij nemen er met alle liefde de telefoon voor op. En als het gaat over beleggen, sparen of pensioen (en alles wat daarbij komt kijken), dan hebben we nog een zinnig antwoord ook. Maak een gratis belafspraak.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.