Overstapweken

Een aanvullend pensioenpotje overboeken naar Brand New Day? Met onze overstapservice maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. En tijdens onze overstapweken is het ook nog eens extra voordelig. Normaliter kost dit € 199, maar in de hele maand mei 2024 kunt u die euro’s in uw portemonnee houden. Dat scheelt! U heeft nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waarom overstappen naar Brand New Day?

Omdat we een prijsvechter met topdiensten zijn. Die goede service is enorm belangrijk, maar een goed financieel product begint natuurlijk bij de kosten. Want hoe minder kosten u betaalt, hoe meer rendement er voor u overblijft. En een klein verschil in kosten kan al veel voordeel opleveren. Lees er hier alles over.

Plan een belafspraak met onze experts


Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. Daarna helpen ze zo nodig direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Overstappen?

Hieronder vindt u de rekening die bij u past. Als u kiest voor een pensioenrekening-sparen of -beleggen, helpen wij u graag met de overstap. Stapt u over met uw vrije beleggingsrekening(en)? Dan kunt u de waarde opnemen bij uw huidige aanbieder en deze vervolgens zelf op uw Brand New Day-rekening storten. Lees hier meer over wanneer u beter kunt kiezen voor beleggen, en wanneer voor sparen.

Pensioenrekening-beleggen

 • Neem zelf de regie over uw eigen pensioeninkomen

 • Uw rendement fluctueert

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Beleggen kent risico's

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt kosten om te beleggen

Pensioenrekening-sparen

 • Zelf pensioen opbouwen door te sparen, zonder risico

 • Een variabele spaarrente

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Géén risico over uw geld

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt geen lopende kosten

Beleggingsrekening

 • Beleggen zonder regeltjes of fiscale voordelen

 • Uw rendement fluctueert

 • Geen fiscaal voordeel

 • Beleggen kent risico's

 • Het geld is vrij opneembaar

 • Geen fiscale regels

Hoe werkt overstappen?

Simpel: als u een polis overboekt naar een pensioenrekening-beleggen of pensioenrekening-sparen, kunt u gebruikmaken van onze overstapservice. Wij zorgen er dan voor dat uw huidige aanbieder de polis of rekening overboekt.

Voor iedere overstap dient u een nieuwe rekening te openen. Kiest u voor een pensioenrekening-beleggen? Dan dient u eerst zo’n rekening te openen. U kunt aangeven dat er een polis overgeboekt wordt. Kiest u voor een pensioenrekening-sparen? Dan vragen we u om eerst even een formuliertje in te vullen. Daarna nemen wij contact met u op. In beide gevallen ontvangt u na het openen van de rekening van ons een overstapbrief. Vul deze in en stuur hem naar ons terug alstublieft.  

En twijfelt u of u met uw pensioenpotje naar ons kunt overstappen? Mail een foto of scan van uw product naar [email protected] en wij laten het u zo snel mogelijk weten.

Van onze huisjurist moeten we ook nog even de voorwaarden van onze overstapweken in mei 2024 vermelden. 

Overstappen met uw vrije beleggingsrekening?

Beleggen bij Brand New Day is simpel: de beste indexfondsen, een enorme spreiding en de laagste kosten. Dat heeft onze klanten tot nu toe ook best aardige rendementen opgeleverd. Hieronder opent u direct zo’n beleggingsrekening.

Wilt u overstappen met het geld dat u ergens anders op zo’n vrije beleggingsrekening heeft staan? Dan hoeft u slechts het geld bij uw huidige aanbieder op te nemen en het op de beleggingsrekening bij Brand New Day te storten. Zo gepiept dus.

De kosten

Boekt u een polis over naar een pensioenrekening-beleggen en maakt u gebruik van onze overstapservice? Normaliter betaalt u hiervoor € 199, maar niet tijdens onze overstapweken! Overstappen naar een pensioenrekening-sparen is altijd kosteloos.

 • De eenmalige afsluitkosten (€ 25 voor een pensioenrekening-sparen en € 45 voor een pensioenrekening beleggen) betaalt u wel. Opent u meerdere rekeningen van hetzelfde type? Dan betaalt u uiteraard slechts eenmaal de afsluitkosten. Hier vindt u alle mogelijke kosten op een rijtje.

Zit u nog met vragen?

U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij het overboeken van uw polis en daar geven we u groot gelijk in. Heeft u een vraag? We helpen u graag!
Pensioenrekening-beleggen
Een persoonlijk pensioenpotje op basis van beleggen.


Pensioenrekening-sparen
Een persoonlijk pensioenpotje op basis van sparen.


De veiligheid van uw geld
Mooie woorden bieden geen bescherming, goede regelingen wel. We hebben het voor u opgeschreven.
Wat gebeurt er bij overlijden?
U wilt er waarschijnlijk niet aan denken, maar wat gebeurt er met uw pensioenpotje als u iets overkomt?

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven