Onze samenwerkingen

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Dat is de reden waarom wij samenwerken met partners om iedereen aan een eigen pensioenpotje te helpen. En daar hebben zowel de klanten van onze partners als de klanten van Brand New Day voordeel van.

Onze partners

Inmiddels hebben wij al meer dan 2000 klanten via onze partners geholpen aan een eigen pensioenpotje. Als deze partners onze klanten ook een voordeel kunnen bieden, delen we dat graag met jullie. Deze voordelen zijn een extra voor klanten van Brand New Day. Hier hoeven wij geen vergoeding voor. Zo houden wij de focus op ouderwets hard rennen met een bourgondische service op het gebied van pensioen.

Voordelig en eenvoudig boekhouden voor zzp'ers

DigiBTW is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers, met als doel boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken. Van de eerste factuur, tot btw-aangifte en zelfs de aangifte inkomstenbelasting, biedt het alles wat een zpp’er nodig heeft. Zonder complexiteit, voor slechts € 10 p.m. met uitstekende (telefonische) ondersteuning.

Tienduizenden zzp’ers maken er naar grote tevredenheid gebruik van en beoordelen DigiBTW met een 9,8! Ontdek het gemak van DigiBTW en probeer het gratis en vrijblijvend.

Als Brand New Day klant krijg je de eerste drie maanden gratis.

Altijd onafhankelijk vergelijken met 42 aangesloten verzekeraars!

Op yezzer.nl kun je gratis online alle relevante aanbieders van een Arbeidsongeschiktheids- verzekering (AOV) vergelijken. Hulp nodig? De onafhankelijke adviseurs van Yezzer helpen je graag, met € 50 cashback op de eenmalige afsluitkosten voor klanten van Brand New Day.

Scroll naar boven