Geld voor later,
maar dan van nu

Calvinistisch in kosten, Bourgondisch in service

We zijn een online pensioenbank. Sparen en beleggen voor later dus. Niet alleen het traditionele ‘pensioen’ voor particulieren en bedrijven, maar ook gewoon vrij sparen en beleggen voor later. We hebben elke smaak die u wenst.

Wij hebben Brand New Day opgericht omdat we vinden dat het in de financiële wereld terug moet naar de basis: lage kosten, begrijpelijke en onberispelijke topproducten en on-Nederlands hard rennen voor je klant. Calvinistisch in kosten, Bourgondisch in service. Dat is ons DNA. Dat zit hier in elke vezel.

chick square

Particuliere rekeningen

We richten ons volledig op pensioen. Daar zijn we goed in. Dat ‘pensioen’ zien we wel iets breder dan traditioneel. Voor ons is pensioen niet alleen aanvullend pensioen voor werknemers en ZZP’ers, maar ook gewoon vrij beleggen en sparen voor later, in allerlei smaken. Is de tijd aangebroken om pensioen uit te keren? Vraag dan naar onze lijfrente-uitkering.

Bedrijfspensioen

Het lijkt tegenwoordig wel makkelijker om een nieuw model Tesla te ontwikkelen dan de pensioenregeling voor uw werknemers te doorgronden. Daar doen wij niet aan mee. Ons bedrijfspensioen is begrijpelijk, lekker flexibel, helemaal online en dus zonder administratieve rompslomp.

apple square
case square

Samenwerking met adviseurs

Als je het beste voor je klant zoekt, is het niet gek als Brand New Day ook af en toe als beste uit de bus komt. Steeds meer adviseurs werken daarom met ons samen. En dat bevalt wederzijds erg goed.