Uw eigen pensioen, zo geregeld

Als freelancer heeft u genoeg ballen in de lucht te houden. Uw eigen klussen, eigen verzekeringen, eigen administratie, eigen… Enfin, u begrijpt ons. Wat u niet helemaal zelf hoeft te regelen: uw pensioen. Daar helpen wij u bij.

Speciaal voor Jobner-talent

Bij Brand New Day begrijpen we heel goed dat niemand erop zit te wachten om in zijn spaarzame vrije tijd bezig te zijn met grijze haren. Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen – en freelancers in het bijzonder – later een beetje knap kan genieten van die grijze jaren.

Daarom bieden we u twee rekeningen aan: een pensioenrekening-beleggen en een ‘gewone’ beleggingsrekening. Stort u op de pensioenrekening? Dan hoeft u over dat bedrag nu geen belasting te betalen, maar zet u het geld wel vast voor later. Nog geen zin om uw geld direct vast te zetten? Stort het dan op een beleggingsrekening. Beide rekeningen zijn voor u als Jobner-talent kosteloos te openen. Scheelt toch weer € 45. Lees hieronder hoe het werkt.

Jaarruimte

Een rekening openen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven