Hallo zzp'er

Bouw jij pensioen op? Als zelfstandig ondernemer krijg je (vaak) geen werkgeverspensioen. Daarom is het extra belangrijk om zelf actie te ondernemen. En dat hoeft echt geen grijze haren te kosten.  

EWDDR en Brand New Day

En wij doen de rest snapt dat iedere onderneming anders in elkaar zit en dat iedere ondernemer uniek is. Brand New Day is het daar roerend mee eens. Maar, er is iets wat de meeste zzp’ers met elkaar gemeen hebben: ze moeten hun eigen pensioen opbouwen. Gelukkig kan dat gemakkelijk via een pensioenrekening-beleggen.

Pensioenrekening-beleggen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Bijvoorbeeld door je geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er ook nog eens veel belastingvoordeel voor terug. En als lid van EWDDR betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

Zo werkt het

Je hebt het waarschijnlijk druk Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

Plan een gesprek in met één van onze pensioenexperts.

Of u nou met een grote vraag zit of een kleintje, wij nemen er met alle liefde de telefoon voor op. En als het gaat over beleggen, sparen of pensioen (en alles wat daarbij komt kijken), dan hebben we nog een zinnig antwoord ook. Maak een gratis belafspraak.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!