Start met bufferen

Start met bufferen

Nóg meer financiële vrijheid? Bouw een buffer op! Hiermee zorgt u voor uw eigen financiële onafhankelijkheid. Wel zo verstandig denken wij. Als u nu start krijgt u als FreeFlexer de eerste inleg van €50 cadeau van Brand New Day!

Sparen bij Brand New Day

We houden het kort, want de spaarrekening is een simpel product. Geen kosten, al binnen een paar minuutjes te openen en u ontvangt maandelijks een variabele rente (momenteel 0,80% per jaar). Zo groeit uw buffer rustig door.

Hoeveel en wanneer u stort is volledig aan u. Dat is bufferen met maximale flexibiliteit. Via MijnBND kunt u op ieder moment geld opnemen en heeft u altijd inzicht in uw transacties, de opgebouwde rente en het actuele saldo. 

Een goed begin​

Opent u nu een vrije spaarrekening? Dan krijgt u van Brand New Day €50,- gestort op uw nieuwe rekening. Dan heeft u alvast het eerste stukje van de buffer binnen. Een goed begin is het halve werk! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een vrije spaarrekening openen via de bovenstaande knop. Wij regelen de rest.

Genoeg gebufferd?

Ga dan gebruikmaken van het belastingvoordeel van uw eigen pensioenpotje! Hiermee kunt u eenvoudig werken aan een buffer voor tijdens uw pensioen. Ook deze rekening kunnen we voor u als FreeFlexer gratis openen (normaal €45). In een persoonlijke belafspraak kunnen we u hier meer over vertellen. U krijgt hierover per mail meer informatie.

Lees meer over de pensioenrekening-beleggen

balloons_PINK

De veiligheid van uw spaargeld

Net zoals alle andere Nederlandse banken staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank en dus valt uw spaargeld onder de Nederlandse Depositogarantie. Dat betekent dat, bij een faillisement van Brand New Day, het spaargeld dat u bij ons heeft staan beschermd is namens de Nederlandse overheid. Per bank bent u beschermd voor ieder bedrag tussen de €0,01 en €100.000. Hoeft u niets voor te doen.

De rente: 0,80% per jaar

De rente is 0,80% per jaar, ongeacht de hoogte van het bedrag dat op de rekening staat. Wij berekenen de rente die u krijgt over iedere volle dag waarop het geld op de rekening staat. De rente schrijven we vervolgens maandelijks bij op (of af van) uw rekening. De rente is variabel: deze kan dus ieder moment stijgen of dalen.

Brand New Day heeft de mogelijkheid om een negatief rentepercentage te hanteren of om het saldo op de rekening in verschillende categorieën (qua saldo) in te delen en voor iedere categorie een ander rentepercentage te hanteren. Momenteel is dat echter niet het geval.

Staat er een rentewijziging op de planning? Dan communiceren we hierover via e-mail en MijnBND.
stairs_PINK
09-2

Geen verplichtingen

We verplichten u niets. U mag storten wanneer en hoeveel u wilt, opnemen wanneer u wilt en opzeggen wanneer u wilt. Doen we niet moeilijk over. En heeft u ooit ergens hulp bij nodig? Laat het ons dan gerust weten.

We doen wel aan een klein stukje discriminatie voor de écht rijken onder ons: u mag namelijk op al uw spaarrekeningen bij Brand New Day tezamen niet meer dan €10.000.000 aanhouden.

Handig om te weten

We kunnen ons voorstellen dat u nog wat vragen heeft.

Heeft u lang de tijd?
Dan kan beleggen met (een deel van) uw geld een optie zijn.


Sparen of beleggen?
In dit artikel vergelijken we het risico van sparen en beleggen voor periodes van 1, 5 en 20 jaar.

Wat als ik overlijd?
Dat gaat hopelijk nog lang niet gebeuren. Als u overlijdt, krijgen de erfgenamen 100% van het geld.
Betaal ik belasting?
Over het geld op de spaarrekening betaalt u vermogensbelasting, als u boven de vrijstelling uitkomt.

Dit moeten we melden van onze huisjurist

Om een spaarrekening te openen bij Brand New Day moet u:

Meer belangrijke informatie:
Scroll naar boven