Geld voor later, maar dan van nu

Goed dat u er bent en geen paniek. Beleggen is namelijk lang niet zo spannend of ingewikkeld als het klinkt. Krijgt u er toch stressvlekken van? Dan zijn wij er om u te helpen.
Dat zijn we in een notendop. Onze klanten beleggen bij ons om verschillende redenen; aanvullend pensioen; een studie van een kind; de aflossing van de hypotheek en alle andere mogelijke redenen waarvoor u later een paar extra centen kunt gebruiken. Omdat wij het zuurverdiende geld van onze klanten serieus nemen, beleggen we dit op een wetenschappelijke manier.

Beleggen

Beleggen is eigenlijk enorm saai. Niet gedacht toch? Wij maken beleggen makkelijk. Bij Brand New Day belegt u niet in één enkel aandeel, maar in indexfondsen. Met zo’n fonds belegt u automatisch in heel veel aandelen of obligaties tegelijkertijd. Uiteraard heeft u keuze tussen verschillende fondsen. U belegt bij ons vanuit de luie stoel. Zo laag mogelijke kosten betalen, blik op oneindig en afwachten tot uw geld langzaam groeit en u vooral niet laten leiden door sentimenten en gouden tips. Oersaai, maar wel effectief. We kunnen u natuurlijk niets beloven, maar de rendementen uit het verleden vertellen u dat beleggen op de lange termijn werkt.

We hebben geen glazen bol en kunnen dus niet zeggen wat beleggen u precies oplevert. Wél kunnen we u de behaalde rendementen uit het verleden laten zien en u vertellen wat uw inleg precies doet bij een rendement van 4% per jaar.

Pensioenen

Pensioen? Niet echt een fijn kroegonderwerp. Maar wilt u later ook nog eens in de kroeg staan? Of gewoon andere leuke dingen doen met uw geld? Dan moet u er toch echt aan geloven. Heel veel Nederlanders bouwen namelijk ongemerkt te weinig pensioen op. U misschien ook. Dat betekent goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: een pensioentekort. Het goede nieuws: als u dat pensioentekort oplost krijgt u heel veel belastinggeld terug. En komt u er niet uit? Of wilt u gewoon meer weten over onze pensioenrekening-beleggen? Dan helpen wij u er graag mee.

Beetje hoofdpijn?

Helemaal niet nodig. Maak even een belafspraak, dan vertellen we alles wat u wilt weten terwijl u rustig koffie drinkt.
U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3
Scroll naar boven