Pensioen voor Gekko’ers

Net als administratie, zijn we ook niet dol op pensioen. Maar, net als het bijhouden van een goede administratie, is het wel súper belangrijk om je pensioen goed te regelen. Daarom werken wij samen met Brand New Day. Zij maken pensioen begrijpelijk, makkelijk en goedkoop. En het belangrijkste: je hebt en houdt altijd alles zelf in de hand.

Speciaal voor Gekko

Dankzij onze samenwerking heb jij als Gekko gebruiker een speciale regeling. Zo betaal je als Gekko gebruiker om te beginnen geen afsluitkosten (dat scheelt je direct €45) én kan je hieronder een gratis pensioen date plannen met één van onze pensioenexperts.

Plan een date

Plan een Pensioendate met onze experts van de Informatieservice. Zij vertellen je stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al je vragen. Daarna helpen we zo nodig graag direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als jij voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaar of beleggingsrekening? Omdat je met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan, zeker als je nog tientallen jaren te gaan hebt tot je pensioen!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel een paar spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat. In jouw pensioen gesprek kan je hier meer informatie over vragen.

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor je. Daar heb jij nauwelijks omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos jouw beleggingen inrichten zoals jij dat wilt.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven

Voor je verder gaat:


Om de korting die je krijgt via Gekko goed te verwerken hebben we wat gegevens van je nodig. Zonder deze gegevens kunnen we je korting niet verwerken.

Geen zorgen, als je besluit geen rekening te openen, beloven we je dat we je niet lastig gaan vallen.
Gekko
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!