Pensioen voor Gekko’ers

Net als het bijhouden van een goede administratie, is het superbelangrijk om je pensioen goed te regelen. Daarom werkt Gekko samen met Brand New Day. Zij maken pensioen begrijpelijk, makkelijk en goedkoop. En het belangrijkste: je hebt en houdt altijd alles zelf in de hand.

Speciaal voor Gekko

Dankzij onze samenwerking krijg jij als Gekko-gebruiker een speciale regeling. Zo betaal je om te beginnen geen afsluitkosten (dat scheelt je direct € 45) én kan je hieronder een gratis pensioendate plannen met één van onze pensioenexperts.

Plan een date

Plan een pensioendate met één van onze experts. Deze vertelt je stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoord al je vragen. Zo nodig word je direct geholpen met het openen en inrichten van een rekening. Als jij zorgt voor een kop koffie, computer en een goede stoel, doet onze expert de rest.

Belastingvoordeel

Waarom een pensioenrekening en geen gewone spaar- of beleggingsrekening? Omdat je met een pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan, zeker als je nog lang te gaan hebt tot je pensioen.

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel een paar spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat. In jouw pensioengesprek kan je hier alles over vragen.

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor je. Daar heb jij nauwelijks omkijken naar. Wil je je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan je beleggingen altijd kosteloos inrichten zoals jij dat wilt.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven

Voor je verder gaat:


Om de korting die je krijgt via Gekko goed te verwerken hebben we wat gegevens van je nodig. Zonder deze gegevens kunnen we je korting niet verwerken.

Geen zorgen, als je besluit geen rekening te openen, beloven we je dat we je niet lastig gaan vallen.
Gekko
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!