Bereken nu de jaarruimte van uw klant

Hebt u klanten die nog geen gebruikmaken van hun jaarruimte? Zonde! De jaarruimte benutten levert uw klant een behoorlijk belastingvoordeel op én later een goed pensioen. Bereken de jaarruimte van uw klant nu makkelijk met onze jaarruimte tool.

Bereken de jaarruimte van uw klant

| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
| Afgerond in hele euro's
Uw jaarruimte is € 0.00 Stuur mij de uitkomst
Loader

Controleer het formulier en probeer het nog eens.

Het resultaat is verstuurd.

Terug naar het resultaat

Deze berekening dient slechts ter indicatie. Voor de meest up-to-date berekening kunt u terecht bij de Belastingdienst. Houd er dus rekening mee dat aan deze berekening geen rechten kunnen worden ontleend. Wilt u weten hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk dan ons privacy statement.

Wel jaarruimte nog geen pensioenrekening?

Niemand wil later op een houtje bijten. Uw klant vast ook niet. Bij Brand New Day hebben we twee verschillende smaken om het pensioen van uw klant op te bouwen: sparen of beleggen. Wat het beste bij uw klant past? Dat leest u hieronder.

Pensioenrekening- beleggen

Beleggen voor het pensioen van uw klant klinkt spannend, maar het is eigenlijk best wel saai. We beleggen het geld namelijk op wetenschappelijke wijze. Opent u voor een klant een rekening bij ons dan kiest u één van onze vijf standaard modelportefeuilles. Afhankelijk van het risico dat uw klant wil lopen. De fondsverdeling laat u aan ons over: uw klant belegt standaard in een mix van aandelenfondsen en obligatiefondsen. Switchen tussen de verschillende modelportefeuilles is helemaal gratis.

Pensioenrekening- sparen

Met de pensioenrekening-sparen bouwt uw klant op de veiligst mogelijke manier pensioen op en profiteert uw klant jaarlijks van flink wat belastingvoordeel. De variabele rente is momenteel 1,90% op jaarbasis. Die is variabel en kan dus nog worden verhoogd of verlaagd. Uw klant mag de inleg aftrekken van het belastbare inkomen tijdens de belastingaangifte in het volgende jaar. Dat scheelt dus behoorlijk wat geld, zeker op de lange termijn.

Nog geen samenwerking met Brand New Day?

Met de keuze voor Brand New Day bespaart u uw klanten een hoop geld. Bovendien is samenwerken met ons hartstikke leuk (zeggen we zelf, maar dat vinden reeds samenwerkende adviseurs ook). Onze adviseursservice is namelijk snel en daadkrachtig, heeft verstand van zaken en we maken graag tijd voor u.

Via onze online adviseursportal bekijkt u bovendien op ieder moment hoe het er met de rekeningen van uw klanten voorstaat en voert u wijzigingen door. Komt u er een keer niet uit? Dan helpen we u graag.

Samenwerken met Brand New Day? Dat kan! Tijdens werkdagen is dat binnen 48 uur, maar vaak nog sneller, geregeld.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven