Pensioenopbouw voor kunstenaars

Bouwt u als zelfstandige pensioen op? Als kunstenaar is dit vaak niet het geval. Daarom is het belangrijk zelf actie te ondernemen. En dat hoeft u echt geen grijze haren te kosten. Sterker nog, door de samenwerking met Stichting Bok scheelt het u 45 euro!

Beroeps Organisatie Kunstenaars en Brand New Day

U bent goed met klei, verf, gips of maakt op een andere manier prachtige kunst. Brand New Day is niet zo creatief als het aankomt op pensioenen. Daar gaan we namelijk op een wetenschappelijke manier mee om. En daar helpen we u graag mee. Met de pensioenrekening-beleggen van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar. U betaalt bij ons geen hoge prijs voor uw toekomst. Dat betekent dus dat we én een prijsvechter zijn én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie.

Pensioenrekening-beleggen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Bijvoorbeeld door uw geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er vaak ook nog eens belastingvoordeel voor terug. En als lid van Beroeps Organisatie Kunstenaars betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

U heeft het waarschijnlijk druk Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

Plan een gesprek in met één van onze pensioenexperts.

Of u nou met een grote vraag zit of een kleintje, wij nemen er met alle liefde de telefoon voor op. En als het gaat over beleggen, sparen of pensioen (en alles wat daarbij komt kijken), dan hebben we nog een zinnig antwoord ook. Maak een gratis belafspraak.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!