Particulieren

Geld opzij zetten voor later, dat kan nooit kwaad. Voor een aanvullend pensioen. Voor uw kind. Voor de aflossing van de hypotheek. Voor die wereldreis. Of voor een willekeurig doel. Komt wel op.

Nadenken over later.
Nu al?

Ja, stel het niet uit en begin gewoon. Met een paar tientjes per maand, of meer. Want de tijd is belangrijk bij het opbouwen van vermogen. Dat komt door het rente-op-rente-effect. Als u 10 jaar wacht, moet u al snel 2x zoveel opzij zetten om hetzelfde vermogen op te bouwen.

Onze producten

Pensioenrekening-beleggen

Beleggingsrekening

Pensioenrekening-sparen

Makkelijk overstappen

ZZP Pensioen-rekening

Pensioen via je werkgever

Overlijdensrisico-
verzekering

Serious money taken seriously

Tegen lage kosten veel vermogen opbouwen. Dat kan bij Brand New Day. Ook als je vermogen eigenlijk een zeikwoord vindt, omdat het je aan geruite broeken en bretels doet denken.

Wij beleggen uw geld op een wetenschappelijke manier: tegen zeer lage kosten en in heel veel verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Want met geld dat je later nodig hebt, moet je niet gokken.

Serious money, taken seriously, zoals een grote private bank het ooit op een mooie manier stelde. Alleen is serious money bij ons gewoon vanaf een geeltje.

Sparen of beleggen?

 Wat is verstandiger, sparen of beleggen? Dat ligt vooral aan hoe lang u heeft tot ‘later’.

De kinderrekening

 Een rekening op naam van uw kind. Iedereen mag er geld op storten. En u vermijdt mooi wat toekomstige belastingen.

Je zit nergens aan vast

 Wat je met je huwelijk doet, moet je zelf weten. Maar wij vinden dat je nergens voor eeuwig aan vast moet zitten. Zeker niet aan een bank of verzekeraar. Ben je ons zat? Dan laat je het gewoon weten.

Weg met je woekerpolis

Bijna iedereen heeft een (oude) woekerpolis in de kast. Er zijn er 7 miljoen van verkocht, in welke ludiek klinkende vorm dan ook. Laat ‘m gewoon overboeken naar uw nieuwe rekening bij Brand New Day. U hoeft alleen ‘ja’  te zeggen en wij regelen het verder .

Het kan ook simpel

Direct de telefoon opnemen, zonder wachtmuziekje of eindeloos keuzemenu? Doorverbonden worden met de grote baas? Bij ons kan het. En we doen het ook gewoon, probeer maar zelf.