Jouw pensioen, GOED geregeld

Nee, pensioen is niet bepaald sexy. En ja, we begrijpen dondersgoed dat jij je daarom in je vrije tijd liever met leukere dingen bezig houdt.
En dus helpen wij je. Niet met die leukere dingen, dat moet je zelf doen. Maar wel met het makkelijkste pensioenproduct sinds mensenheugenis.

 

GOED pensioen

Pensioen? Lastig? Niet bij Brand New Day. En zeker niet voor jou als medewerker van GOED. Want dankzij de samenwerking tussen GOED en Brand New Day is pensioen opbouwen voor jou een fluitje van een cent. En héél goedkoop. Zo bespaar je bijvoorbeeld €45 afsluitkosten voor onze pensioenrekening én betaal je bij ons hele lage vaste kosten. Daarbij nemen wij jou (bijna) al het werk uit handen: we plannen een telefonische afspraak met je in om alles van A-Z door te nemen, bepalen je inleg en openen direct samen een rekening. Vervolgens stort je jouw pensioenbijdrage in een handomdraai op jouw persoonlijke pensioenrekening. Zo bouw je zelf hopelijk een mooi pensioen op.

 

Wat is dat, een pensioenrekening?

Beleggen of sparen?

Plan een date

Direct zo’n pensioenrekening openen? Das heel gemakkelijk. Daarvoor nemen wij namelijk gewoon even contact met je op. Niet terwijl je net een meeting inloopt of aan het avondeten zit, maar gewoon op een moment dat het jou uitkomt. We vertellen je dan alles over onze pensioenrekening en de keuze tussen sparen en beleggen. En vervolgens – als je dat zelf wilt, natuurlijk – openen we binnen een paar minuutjes zo’n pensioenrekening met je. Als jij voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen wij de rest.

 
Scroll naar boven