Jouw pensioen, GOED geregeld

Nee, pensioen is niet bepaald sexy. En ja, we begrijpen dondersgoed dat jij je daarom in je
vrije tijd liever met leukere dingen bezig houdt.
En dus helpen wij je. Niet met die leukere
dingen, dat moet je zelf doen. Maar wel met
het makkelijkste pensioenproduct sinds mensenheugenis.

pensioen

Pensioen? Lastig? Niet bij Brand New Day. En zeker niet voor jou als medewerker van GOED. Want dankzij de samenwerking tussen GOED en Brand New Day is pensioen opbouwen voor jou een fluitje van een cent. En héél goedkoop. Zo bespaar je bijvoorbeeld €45 afsluitkosten voor onze pensioenrekening én betaal je bij ons hele lage vaste kosten. Daarbij nemen wij jou (bijna) al het werk uit handen: we plannen een telefonische afspraak met je in om alles van A-Z door te nemen, bepalen je inleg en openen direct samen een rekening. Vervolgens stort je jouw pensioenbijdrage in een handomdraai op jouw persoonlijke pensioenrekening. Zo bouw je zelf – zonder er omkijken naar te hebben – toch een mooi pensioen op.

Wat is dat, een pensioenrekening?

Een doodeenvoudige toprekening waarmee je helemaal zelf verantwoordelijk bent voor jouw pensioen. Het bedrag dat je periodiek op jouw rekening stort, blijft vaststaan tot jouw AOW-gerechtigde leeftijd. Als je zelf eenmaal wat grijzer (en hopelijk wijzer) bent en met pensioen gaat, kun je het bedrag op de pensioenrekening periodiek laten uitkeren als aanvulling op je AOW. Heel groot bijkomend voordeel: de inleg op jouw pensioenrekening is fiscaal aftrekbaar. In normale mensentaal betekent dat dat je van jouw inleg op die rekening ieder jaar een flink deel terugkrijgt bij je belastingaangifte. Met zo’n pensioenrekening profiteer je dus nu van heel veel belastingvoordeel en later van een GOED pensioen.

hammer_BLUE_L
gift_balloons

Beleggen of sparen

Je kunt bij ons sparen of beleggen voor je pensioen. Met een spaarrekening loop je geen risico dat je geld minder waard wordt, maar beleggen voor je pensioen brengt je historisch gezien een stuk meer rendement op. Oh ja, je hoeft bij ons trouwens echt geen economisch geleerde te zijn om te beleggen. Dat beleggen laat je namelijk gewoon aan ons over, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kunt altijd kosteloos jouw beleggingen inrichten zoals jij dat wilt.

Plan een date

Direct zo’n pensioenrekening openen? Das heel gemakkelijk. Daarvoor nemen wij namelijk gewoon even contact met je op. Niet terwijl je net een meeting inloopt of aan het avondeten zit, maar gewoon op een moment dat het jou uitkomt. We vertellen je dan alles over onze pensioenrekening en de keuze tussen sparen en beleggen. En vervolgens – als je dat zelf wilt, natuurlijk – openen we binnen een paar minuutjes zo’n pensioenrekening met je. Als jij voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen wij de rest.

De kosten

Ga je sparen voor je pensioen? Dan is onze pensioenrekening helemaal gratis. En ga je beleggen? Dan vergoeden wij de afsluitkosten van €45 voor je. Je betaalt dus alleen beheerkosten en stortingskosten.

0,59%
beheerkosten (jaarlijks)

De beheerkosten bestaan uit de servicekosten (0,44% per jaar) en de fondskosten van onze standaard fondsen (0,15%).


0,50%
stortingskosten

Over elke geldstorting betaal je éénmalig 0,50% stortingskosten.