Waarom samenwerken?

Bij Brand New Day maken we graag een punt van onze uitstekende service. Naar onze klanten, maar óók voor onze partners. Die ontzorgen wij dus helemaal als het om pensioen gaat: wij maken het in orde. We nemen graag de tijd om alle ins en outs uit te leggen. Eerst aan u, en vervolgens aan uw klanten/leden. Niet alleen bij de start van onze samenwerking, maar gedurende het hele traject.

Wat zijn de voordelen voor u?

- Geen verplichtingen richting Brand New Day
- Het versterken van uw eigen dienst of service
- Persoonlijke begeleiding bij het opzetten van de samenwerking
- Uw klanten/leden kunnen met vragen bij ons terecht. Heeft u nauwelijks werk aan

Wat zijn de voordelen voor uw achterban?

- Met de pensioenrekening bouwen uw klanten/leden een persoonlijk pensioenpotje op waar niemand aan kan komen
- Een goede en duidelijke uitleg van onze oplossing
- Top service met het beste product
- Alle hulp van Brand New Day. Vanaf het eerste contact tot hun pensioen.

Even wat voorbeelden

Omdat elk partnership uniek is en er een heleboel mogelijk is, schetsen we graag een paar voorbeelden van samenwerkingen die wij reeds hebben opgezet.

Voorbeeld 1

Eén van onze partners levert een ongevallenverzekering aan zzp’ers. Door hier een pensioenvoorziening aan te koppelen, kunnen zzp’ers in één klap meerdere problemen oplossen. Met andere woorden: door een pensioenoplossing aan te bieden, verbreedt u uw service. Dat maakt uw aanbod interessanter voor meer mensen.

Voorbeeld 2

Een andere partner heeft een app waarin freelancers zich aanmelden én betaald krijgen voor klussen. Wij hebben het mogelijk gemaakt om automatisch een gedeelte van de betaling weg te zetten voor hun pensioen. De integratie van onze pensioenrekeningen in uw applicatie leent zich voor een frictieloze samenwerking met een duidelijke meerwaarde voor de gebruiker.

Voorbeeld 3

Een logische samenwerking betekent dat de kennis en informatie die wij in huis hebben relevant is voor uw doelgroep. Die kan daar zijn voordeel mee doen, hoe vrijblijvend we deze ook aanbieden. Wij geloven genoeg in onszelf en in onze producten dat dat ook voor ons de moeite waard zal blijken.

Hoe wij graag samenwerken

We hebben grofweg drie smaken om binnen samen te werken. Benieuwd of er een smaak voor jou tussenzit? 

No-tech: u linkt naar onze landingspagina, die duidelijk verwijst naar onze samenwerking. Met elke klant die via u binnenkomt maken wij een persoonlijke afspraak, of geven wij de gelegenheid om direct een rekening af te sluiten.

Low-tech: u verwerkt ons aanbod in uw dienstenaanbod en/of standaard klant-onboarding. Zo kan een klant zich in de van u bekende omgeving aanmelden voor een pensioenrekening. Wij zetten een rekening klaar en plannen een belafspraak in voor de activatie.

High-tech: door middel van de API is onze pensioenoplossing volledig geïntegreerd in uw applicatie. De onboarding bij u, is ook meteen een onboarding bij ons.

Meer weten? laat uw gegevens achter.

De handen ineen

Ook voor uw klanten/leden is het belangrijk dat hun pensioen geregeld is. In veel gevallen zullen ze daar zelf voor actie moeten ondernemen. Maar vaak vinden mensen het een (te) ingewikkeld thema dat steeds verder vooruit wordt geschoven en waarvan ze sowieso niet weten hoe ermee te beginnen. Samen met ons kunt u zorgen dat zij toch een pensioenpotje voor later opbouwen.

Want particulier pensioen is onze specialiteit. Als we de handen ineenslaan, kunt u uw dienstverlening versterken en winnen wij nieuwe klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze lage kosten en vergaande service een pensioenproduct hebben waar uw achterban zijn voordeel mee kan doen. Onze samenwerking kan zo intensief zijn als u wilt: van een simpel weblinkje tot een volledige integratie in uw dienstverlening.

Scroll naar boven