Hallo Kwaliteitsvakman

Als (freelance) ondernemer bouwt u geen werkgeverspensioen op. Daarom is het belangrijk zelf actie te ondernemen. En dat hoeft u echt geen grijze haren te kosten.

Keurmerk Kwaliteitsvakman en Brand New Day

Als keurmerkhouder heeft u kwaliteit hoog in het vaandel. Daar weten we bij Brand New Day alles van. Maar minstens zo belangrijk vinden we dat u bij ons geen hoge prijs betaalt voor uw toekomst. Dat betekent dus dat we én een prijsvechter zijn én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. 

De pensioenrekening-beleggen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpot op te bouwen. Bijvoorbeeld door je geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er ook nog eens veel belastingvoordeel voor terug. Als lid van het Keurmerk Kwaliteitsvakman betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

Waarom Brand New Day?

Als ondernemer heeft u het druk. Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het u uitkomt en beantwoorden we al uw vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!