Welkom

Je bent via Zelfstandig Ondernemers gestart met de aanvraag van een pensioenrekening-sparen bij Brand New Day. Hartstikke slim. Hieronder kun je die aanvraag binnen een minuutje afronden. Daarna gaan wij voor je aan de slag!

Speciaal voor alle Zelfstandig Ondernemers

Dankzij de samenwerking tussen Brand New Day en Zelfstandig Ondernemers wordt sparen voor je pensioen appeltje eitje. Vul even het formulier in en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen voor je. Helemaal gratis.

Wil je daarna toch liever beleggen? Plan dan een gratis belafspraak met onze pensioendesk. We helpen je graag met de verschillende keuzes. Nu al aan de slag? Lees dan onderstaande informatie over de verschillende pensioenrekeningen bij Brand New Day.

Belastingvoordeel

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n ruim 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

Pensioenrekening-sparen

Sparen voor je pensioen met 1,90% rente per jaar? Dat kan met de pensioenrekening-sparen. De rente op deze rekening is variabel en kan dus worden verhoogd of verlaagd.

Pensioenrekening-beleggen

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven