Hallo ondernemer

Alle rompslomp voor elkaar? Nu nog een pensioen! Als zelfstandig ondernemer wil je niet bouwen aan een pensioentekort. Daarom is het belangrijk actie te ondernemen. En dat kan een stuk makkelijker dan je denkt.

Rompslomp en Brand New Day

Rompslomp wil dat ondernemers weer bezig zijn met het uitoefenen van hun passie en alle andere leuke dingen die horen bij het ondernemen. Pensioen valt hier niet perse onder, maar moet wel goed geregeld zijn. Met de pensioenrekening-beleggen van Brand New Day beleg je een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar, met fiscaal voordeel op korte termijn. Je betaalt bij Brand New Day geen hoge prijs voor je toekomst. Dat betekent dus dat we én een prijsvechter zijn én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie.

Toelichting product en voordelen

Er zijn meerdere manieren om zelf een pensioenpotje op te bouwen. Bijvoorbeeld door je geld te beleggen. En dat is echt niet zo lastig als het klinkt. Met de pensioenrekening van Brand New Day belegt u een eigen pensioenpotje voor later bij elkaar en krijgt u er ook nog eens veel belastingvoordeel voor terug. En als klant van Rompslomp betaalt u hier geen afsluitkosten voor. Scheelt toch weer € 45.

Pensioenrekening-beleggen

Als ondernemer heeft u het druk. Dat snappen we als geen ander. En we begrijpen ook dat niemand erop zit te wachten in z’n vrije tijd bezig te zijn met zijn pensioen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zoveel dat het zelfs een beetje saai wordt.

Plan een gesprek in met één van onze pensioenexperts.

Of u nou met een grote vraag zit of een kleintje, wij nemen er met alle liefde de telefoon voor op. En als het gaat over beleggen, sparen of pensioen (en alles wat daarbij komt kijken), dan hebben we nog een zinnig antwoord ook. Maak een gratis belafspraak.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

Voordelen

Nadelen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven

Voor je verder gaat!


Om er zeker van te zijn dat je, als je de rekening opent, ook de korting ontvangt die erbij hoort, hebben we wat gegevens van je nodig! We beloven dat we je niet lastig vallen en deze gegevens alleen gebruiken om de eventuele korting juist toe te passen.
Geef het e-mailadres op waar je de rekening mee gaat openen!