LIJFSTIJL coacht u naar een gezond pensioen

Als ondernemer bent u nergens in dienst, en bouwt u dus ook geen werkgeverspensioen op. Tenzij u het zelf regelt. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw personeel. Omdat zij dat verdienen. Samen met LIJFSTIJL Coaches helpen wij uw bedrijf aan een flexibele en betaalbare pensioenoplossing. Geen one size fits all, maar passend voor uw situatie. Interesse? Wij helpen u graag verder.

LIJFSTIJL coaches en Brand New Day

In samenwerking met LIJFSTIJL nemen we nog meer stress en onzekerheid weg. Samen zorgen we ervoor dat uw personeel iets kan regelen voor later. Bovendien heeft onze flexibele, niet-collectieve pensioenoplossingen voor werkgevers extreem lage kosten. Als lid van LIJFSTIJL Coaches betaalt u daarbij ook niet de gebruikelijke afsluitingskosten van 45 euro per werknemer, maar alleen de kwartaalkosten van 25 euro per deelnemer. Interesse? Plan gerust een afspraak in dan leggen wij alles uit.

Pensioen voor uw personeel


Wij tuigen voor uw bedrijf geen traditioneel (collectief) pensioen op, maar een flexibel pensioenpotje waar elke deelnemer binnen uw organisatie zelf de regie over voert. U bent niet verplicht om elke medewerker te betrekken, en uw werknemers hebben evenmin de verplichting om zich bij de pensioenregeling aan te sluiten. En natuurlijk informeren we u en uw werknemers vooraf uitvoerig over de
belastingvoordelen en beleggingskeuzes.

Ondertussen helpen wij u van begin tot eind. We leggen u en uw werknemers uitgebreid uit hoe het pensioen in elkaar zit en staan ook daarna altijd voor iedereen klaar. 

Direct een belafspraak inboeken?

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven