Dit jaar nog profiteren van belastingvoordeel?

Begin dan met uw eigen pensioenpotje bij Brand New Day.

Uw eigen pensioenpotje bij Brand New Day

Heel veel Nederlanders bouwen ongemerkt te weinig pensioen op. Misschien u ook wel. Dat is zonde. Niet alleen omdat u dan later misschien op een houtje moet bijten, maar óók omdat u dan waarschijnlijk veel belastingvoordeel misloopt.

Waarom Brand New Day?

We kunnen u vertellen hoe leuk we zijn, maar u heeft meer aan de feiten.

Uw pensioenpotje, uw manier

U kunt bij ons sparen of beleggen voor later met belastingvoordeel, maar de Belastingdienst hanteert wel een paar spelregels. Toe aan wat meer flexibiliteit? Dan kunt u ook gewoon sparen en beleggen zonder belastingvoordeel en zonder de spelregels van de Belastingdienst.

Wat zeggen onze (ruim 200.000) klanten?

Wat levert beleggen op?

Als u maar de tijd neemt: waarschijnlijk een heel mooi rendement. Hier ziet u de rendementen die onze klanten ook daadwerkelijk behaald hebben.
Model Zeer offensief Offensief Neutraal Defensief Zeer defensief
Gemiddeld 8,40% 6,59% 5,13% 3,61% 2,03%

De Dikke Disclaimer: het gemiddelde rendement per jaar van elke modelportefeuille over de periode 1 januari 2010 tot en met 31 december 2022 2023, ná aftrek van service- en fondskosten en met jaarlijks herbalanceren op 31 december (van 1 januari 2010 tot en met 31 oktober 2020 de standaardfondsen van de beleggingsrekening van BND Vermogensopbouw en vanaf 1 november 2020 tot en met 31 december 2022 2023 de modelportefeuilles van BND Bank). Rendementen uit het verleden bieden natuurlijk géén garantie voor de toekomst. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, zowel positief als negatief.

Scroll naar boven