Zij lage kosten, jij blije klanten

We blijven het zeggen, meer vermogen opbouwen voor klanten? Dat kan. Niet door meer risico te lopen, maar door te kiezen voor Brand New Day. Wij zijn in de meeste gevallen goedkoper dan anderen. Bovendien staan we bekend om onze toegankelijkheid en vinden andere adviseurs de samenwerking met ons prettig. Nog geen samenwerking?

Productoverzicht Brand New Day

Situatie van uw klant Brand New Day product
Pensioen opbouwen met indexbeleggen Pensioenrekening-beleggen
Pensioen opbouwen door te sparen Pensioenrekening-sparen
Pensioen uitkeren op basis van een vaste rente Lijfrente-uitkering
Extra vermogen opbouwen met indexbeleggen Beleggingsrekening
Schenken aan kinderen Kinderrekening

Beleggen bij Brand New Day

Door zorgvuldig te beleggen, bouwen we vermogen op voor uw klant. We dekken de risico’s zo goed mogelijk af. We hebben onze standaard aandelen- en obligatiefondsen verspreid over verschillende landen en kiezen zo voor een brede portefeuille. Uiteraard kunt u zelf ook een beleggingspakket samenstellen, dat bestaat uit andere Brand New Day fondsen.

Lees meer over indexbeleggen.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Sparen & uitkeren bij Brand New Day

Kiest uw klant voor veiligheid? Ook dat kan bij Brand New Day. Wij bieden een pensioenrekening-sparen aan met een variabele rente. En is uw klant klaar met pensioen opbouwen? Dan kan hij of zij de waarde ook laten uitkeren met onze lijfrente-uitkering. De actuele rentestanden voor beide producten vindt u altijd op onze website of in de adviseurstool.

Pensioen voor uw werknemers

Ook in het buitenland

Woont uw klant in het buitenland? Dan is het vaak lastig om een pensioen(rekening) bij een Nederlandse aanbieder te openen. Wij doen daar niet zo moeilijk over. Wel hebben we een paar voorwaarden.

 

Berekenen of overstappen loont

Vanwege onze lage kosten is overstappen naar Brand New Day meestal een goed idee. Om dat zeker te weten kunt u gebruik maken van onze adviseurstool. Hiermee berekent u snel of overstappen een goed idee is.

Onze kosten

Als u toch aan het rekenen bent: bekijk dan ook meteen even wat uw klant kan besparen door over te stappen of een rekening te openen bij ons. Hoge kosten? Die zijn er niet. Bij Brand New Day betaalt de klant namelijk geen onnodige kosten.

Wij rekenen enkel een stortingsvergoeding van een half procent. Daarnaast betaalt de klant, jaarlijkse servicekosten van 0,44% (0,34% als uw klant belegt in een modelportefeuille) en fondskosten. Deze fondskosten zijn afhankelijk van het gekozen fonds en verschillen tussen 0,15% en 0,26% per jaar.

Wilt uw klant een polis overboeken waarbij Brand New Day de overboeking regelt? Dan kost dit eenmalig 99 euro. Regelt u als adviseur die overboeking liever zelf? Dan betaalt de klant ons hier natuurlijk niets voor. Zo houdt de klant een stuk meer over voor kapitaalopbouw.

Samenwerken

Wilt u ook Brand New Day adviseren aan uw klanten? Een aanstelling is binnen één werkdag geregeld. Vul de samenwerkingsovereenkomst in en mail deze naar [email protected]. Hierna ontvangt u van ons de activatielink. Met deze link krijgt u toegang tot onze adviseurstool. In deze tool kunt u berekeningen maken, rekeningen openen en wijzigingen doorvoeren.

Wilt u meer uitleg over onze producten of heeft u vragen over de samenwerking? We leggen het u graag uit tijdens een persoonlijke afspraak. Telefonisch of op kantoor. Laat het weten en bel ons op 020 – 75 85 330. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij maken graag kennis!

Adviseurzoeker

Bent u een financieel adviseur met een samenwerking met Brand New Day? En wilt u terug te vinden zijn in onze module?

Scroll naar boven