Vergunningen
en producten

Brand New Day heeft vergunningen om als bank  en beheerder van beleggingsinstellingen op te treden. Hieronder ziet u wat dat voor u betekent.

De bank

Brand New Day Bank N.V. (100% deelneming) heeft een bankvergunning en mag dus betalen, lenen, sparen, beleggen en hypotheken aanbieden. Dat doen we niet allemaal, want Brand New Day Bank focust zich op pensioen. Dus op sparen en beleggen voor de lange termijn. Op spaargebied kunt u bij de bank een pensioenrekening-sparen openen of uw opgebouwde pensioen juist laten uitkeren.

Wij bieden ook al onze beleggingsrekeningen via de bank aan. Dus of u nu belegt met een pensioenrekening, kinderrekening of vrije beleggingsrekening: zo’n rekent opent u altijd bij Brand New Day Bank. Aan iedere rekening is dus ook een persoonlijk IBAN gekoppeld.

Beheerder van beleggingsinstellingen

Brand New Day Vermogensopbouw N.V. (100% deelneming) heeft een vergunning als beheerder van beleggingsinstellingen; ook wel beleggingsfondsen genoemd. Dit is het deel van Brand New Day waarmee we in 2010 van start zijn gegaan. Klanten van Brand New Day Bank beleggen in de beleggingsfondsen van Brand New Day Vermogensopbouw.

Scroll naar boven