Zij lage kosten, jij blije klanten

We blijven het zeggen: meer vermogen opbouwen voor klanten? Dat kan. Niet door meer risico te lopen, maar door te kiezen voor Brand New Day. Wij zijn in de meeste gevallen goedkoper dan anderen. Bovendien staan we bekend om onze toegankelijkheid en vinden andere adviseurs de samenwerking met ons prettig. Nog geen samenwerking?

Situatie van uw klant Brand New Day product
Pensioen opbouwen met indexbeleggen Pensioenrekening-beleggen
Pensioen opbouwen door te sparen Pensioenrekening-sparen
Pensioen uitkeren op basis van een vaste rente Lijfrente-uitkering
Extra vermogen opbouwen met indexbeleggen Beleggingsrekening
Schenken aan kinderen Kinderrekening

Beleggen bij Brand New Day

Door zorgvuldig te beleggen, bouwen we vermogen op voor uw klant. We dekken de risico’s zo goed mogelijk af. We hebben onze standaard aandelen- en obligatiefondsen verspreid over verschillende landen en kiezen zo voor een brede portefeuille. Uiteraard kunt u zelf ook een beleggingspakket samenstellen dat bestaat uit Brand New Day-fondsen.

Sparen en uitkeren bij Brand New Day

Kiest uw klant voor veiligheid? Ook dat kan bij Brand New Day. Wij bieden een pensioenrekening-sparen aan met een variabele rente. En is uw klant klaar met pensioen opbouwen? Dan kan hij of zij de waarde ook laten uitkeren met onze lijfrente-uitkering. De actuele rentestanden voor beide producten vindt u altijd op onze website of in de adviseurstool.

Ook in het buitenland

Woont uw klant in het buitenland? Dan is het vaak lastig om een pensioen(rekening) bij een Nederlandse aanbieder te openen. Wij doen daar niet zo moeilijk over. Wel hebben we een paar voorwaarden.

Overstappen loont

Vanwege onze lage kosten is overstappen naar Brand New Day meestal een goed idee.

Onze kosten

Als u toch aan het rekenen bent, bekijk dan ook meteen even wat uw klant kan besparen door over te stappen of een rekening te openen bij ons. Hoge kosten? Die zijn er niet. Bij Brand New Day betaalt de klant namelijk geen onnodige kosten.

Wij rekenen enkel een stortingsvergoeding van een half procent. Daarnaast betaalt de klant jaarlijkse servicekosten van 0,44% en fondskosten. Deze fondskosten zijn afhankelijk van het gekozen fonds en variëren tussen 0,15% en 0,26% per jaar.

Wilt uw klant een polis overboeken waarbij Brand New Day de overboeking regelt? Dan kost dit eenmalig 99 euro. Regelt u als adviseur die overboeking liever zelf? Dan betaalt de klant ons hier natuurlijk niets voor. Zo houdt de klant een stuk meer over voor kapitaalopbouw.

Samenwerken

Wilt u ook Brand New Day adviseren aan uw klanten? Een aanstelling is binnen één werkdag geregeld. Vul de samenwerkingsovereenkomst in en mail deze naar [email protected]. Hierna ontvangt u van ons de activatielink. Met deze link krijgt u toegang tot onze adviseurstool. In deze tool kunt u berekeningen maken, rekeningen openen en wijzigingen doorvoeren.

Wilt u meer uitleg over onze producten of heeft u vragen over de samenwerking? We leggen het u graag uit tijdens een persoonlijke afspraak. Telefonisch of op kantoor. Laat het weten en bel ons op 020 75 85 330. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij maken graag kennis!

Scroll naar boven