Overstappen voor adviseurs

Tijdelijk geen overstapkosten

Als uw klanten te weinig of geen pensioen opbouwen bij een werkgever, moeten ze zelf iets regelen. Veel Nederlanders hebben daarom een lijfrente afgesloten voor het aanvullend pensioen, maar vaak tegen hoge kosten. Gelukkig kunt u die door ons laten overboeken.

En tijdens onze overstapweken voor adviseurs hoeft uw klant tijdelijk geen overstapkosten te betalen (normaal: € 99). Ook fijn: wij regelen de overstap met de huidige aanbieder.

De Brand New Day-overstapweken
voor adviseurs

Dikke kans dat uw klant met een overstap naar Brand New Day bespaart op de kosten voor het aanvullende pensioenpotje. En dat hij/zij dankzij zo’n overstap dus later meer geld overhoudt.

Daarom maken we het u en uw klant makkelijk. Niet alleen regelen wij de overstap met de huidige aanbieder – daar heeft u dus nauwelijks werk aan – maar ook rekenen we tijdens onze overstapweken voor adviseurs tijdelijk geen overstapkosten van € 99. De overstapweken zijn van 1 tot en met 30 juni 2023.

Bekijk hier de voorwaarden van de overstapweken.

Waarom overstappen naar Brand New Day?

Omdat we een prijsvechter met topdiensten zijn. Die goede service voor zowel u als voor uw klant is enorm belangrijk, maar een goed financieel product begint natuurlijk bij de kosten. Want hoe minder kosten uw klant betaalt, hoe meer rendement er voor hen overblijft.

Hoe werkt overstappen?

Simpel: als u voor uw klant een polis overboekt naar een pensioenrekening-beleggen of pensioenrekening-sparen, kunt u gebruikmaken van onze overstapservice. Wij zorgen er dan voor dat de huidige aanbieder de polis of rekening overboekt.

Voor iedere overstap dient u een nieuwe rekening te openen. Hierbij heeft uw klant de keuze tussen sparen of beleggen. Voor beide dient u eerst zo’n rekening te openen. Bij het openen van de rekening kunt u vervolgens aangeven dat er een polis overgeboekt wordt.

Pensioenrekening-beleggen

 • Neem zelf de regie over uw eigen pensioeninkomen

 • Uw rendement fluctueert

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Beleggen kent risico's

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt kosten om te beleggen

Pensioenrekening-sparen

 • Zelf pensioen opbouwen door te sparen, zonder risico

 • Een variabele spaarrente

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Géén risico over uw geld

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt geen lopende kosten

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Onze overstapservice

Wilt u de huidige lijfrentepolis of bankspaarproduct van uw klant laten overboeken naar Brand New Day? Met onze overstapservice heeft u daar nauwelijks omkijken naar.

Het enige dat u hoeft te doen is een rekening openen voor uw klant, onze overstapbrief invullen en uploaden in de adviseurstool samen met een kopie identiteitsbewijs en een recent bankafschrift. Wij handelen vervolgens alles af met de huidige partij en zorgen ervoor dat het geld zo snel mogelijk bij Brand New Day staat.

De kosten

Boekt u een polis over naar een pensioenrekening-beleggen? En maakt u gebruik van onze handige overstapservice? Dan betaalt uw klant normaal gesproken € 99. Maar vraagt u als adviseur de overstap uiterlijk op 30 juni 2023 bij ons aan? Dan rekenen wij die overstapkosten niet.

Overstappen naar een pensioenrekening-sparen? Dat is altijd helemaal gratis.

We helpen natuurlijk graag

Uw accountmanager vertelt u de mogelijkheden en hoe het overboeken werkt. Daarna helpen we met het in gang zetten van de overboeking. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Telefoon: 020 7585 330
E-mail: [email protected]

Scroll naar boven