Update: Wij hebben voldoende aanmeldingen gekregen! U kunt zich niet meer inschrijven.

U bent een van de gelukkigen die we vragen om onze nieuwe app te testen. Omdat de app nog niet via de App Store of Play Store gedownload kan worden, moeten wij u op een andere manier uitnodigen voor de test. We willen u vragen om hieronder uw informatie door te geven zodat we u binnenkort meer informatie en een uitnodiging kunnen sturen.

We willen graag weten of wij u een uitnodiging moeten sturen voor iOS of voor Android. Uw naam vragen we extra op. Dat doen we omdat het e-mailadres voor Apple of Google anders kan zijn dan het e-mailadres dat wij in onze administratie hebben staan en we u anders geen aanvullende informatie kunnen sturen. Nadat de testperiode voorbij is, verwijderen wij uiteraard uw gegevens. Dat is naar verwachting tegen het einde van het jaar.

Wat is mijn Google account?

Uw google account is waarschijnlijk uw e-mailadres eindigend op ‘@gmail.com’, u kunt het waarschijnlijk vinden onder ‘Instellingen’ en vervolgens onder ‘Accounts’. Hoe het precies heet en eruitziet, verschilt enigszins per toestel.

Wat is mijn Apple ID?

Uw Apple ID is het e-mailadres waarmee u bekend bent bij Apple. U vindt deze in de App Store.

Scroll naar boven