Verloning.nl <3 Brand New Day

Goed bezig! Je werkt als zelfstandige samen met Verloning.nl en wilt er nu voor gaan zorgen dat je het later net zo goed hebt als nu. Daar helpen Verloning.nl en Brand New Day je graag bij. Maak direct een belafspraak of scroll naar beneden voor alvast iets meer uitleg.

Speciaal voor Verloning.nl

Dankzij de samenwerking tussen Verloning.nl en Brand New Day wordt pensioen sparen voor jou erg makkelijk. En goedkoop. Om te beginnen betaal jij als Verloning.nl klant bijvoorbeeld geen afsluitkosten van 45 euro op het openen van een Pensioenrekening. Daarbij regelen wij samen met jou dat je Brand New Day rekening zo wordt ingericht dat Verloning.nl direct vanaf je loonstrook je pensioenbijdrage stort. Zo wordt pensioen sparen pas écht appeltje eitje.

Plan een date

Plan een Pensioendate met onze experts van de Informatieservice. Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al je vragen. Daarna helpen we zo nodig graag direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als jij voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone Beleggingsrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

hammer
gift_balloons

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor u. Daar heb jij geen omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos uw beleggingen inrichten zoals je wilt.

De kosten

Dankzij Verloning.nl krijg je éxtra goedkoop pensioen. Verloning betaalt namelijk je afsluitkosten voor een pensioenrekening-beleggen bij Brand New Day, waardoor jij nóg minder betaalt dan normaal.

0 euro
servicekosten (jaarlijks)

De kosten van 60 euro per jaar worden door Verloning.nl vergoed


0,40%
beheerkosten (jaarlijks)

Dit zijn de jaarlijks terugkerende kosten van onze standaardfondsen.


0,50%
stortingskosten

Over elke geldstorting betaal je éénmalig 0,50% stortingskosten.