Pensioen via uw werkgever

Gefeliciteerd! Uw werkgever heeft uw pensioen geregeld bij Brand New Day. Dat betekent dat hij of zij minstens op één punt scoort als goede baas. En blijkbaar hebben we uw interesse gewekt. Hieronder leest u hoe u met informatie en inzicht zelf uw pensioen online kunt beïnvloeden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag! In ons helpcenter vindt u het antwoord op alle vragen die wij eerder van klanten kregen. En als uw vraag er niet (naar tevredenheid) tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
balloons_BLUE_D

Uw pensioenregeling

Het bedrijfspensioen bij Brand New Day bestaat uit 5 losse modules. Uw (ex-)werkgever heeft – al dan niet in overleg met de medewerkers natuurlijk – de keuzes gemaakt voor de modules. Heeft u de mogelijkheid om extra pensioen in te leggen? En welke beleggingsvrijheid heeft u? Log dan in op MijnBND. Hier vindt u informatie over de mogelijkheden binnen uw pensioenregeling.

Inzicht in uw pensioen

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u bij Brand New Day een eigen pensioenrekening. Het geld dat daarop staat, is van u. Wij zorgen ervoor dat het wordt belegd. Hoe dichter u bij uw pensioen komt, hoe voorzichtiger we worden. Via uw eigen online pensioenplatform MijnBND heeft u inzicht in uw pensioensituatie.

eggs_forks_BLUE_D

Invloed op uw pensioen

Wij bieden u als werknemer een gloednieuwe online pensioenplanner. Hierin kunt u alle opgebouwde pensioenen en het AOW van u en uw eventuele partner samenvoegen. Door ook uw toekomstige uitgaven te plannen, ziet u direct of u een pensioentekort heeft. U kunt uw pensioensituatie dan ook beïnvloeden. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video van onze pensioenplanner.

clock2_BLUE_D

Hoe wordt mijn pensioen belegd?

U heeft een bedrijfspensioen via uw werkgever, maar dan wel met uw eigen pensioenrekening. Wij kunnen ons voorstellen dat u dan wel wilt weten hoe wij het geld op deze rekening beleggen. In het kort: dit doen wij door indexbeleggen via lifecycles. Via wat? We vertellen u hier graag meer over.