Pensioen via uw werkgever

Gefeliciteerd! Uw werkgever heeft uw pensioen geregeld bij Brand New Day. Dat betekent dat hij of zij minstens op één punt scoort als goede baas. Hieronder leest u er meer over.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag! In ons helpcenter vindt u het antwoord op alle vragen die wij eerder van klanten kregen. En als uw vraag er niet (naar tevredenheid) tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Zelf overzicht houden

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u bij Brand New Day een eigen pensioenrekening. Het geld dat daarop staat, is van u. Wij zorgen ervoor dat het wordt belegd. Hoe dichter u bij uw pensioen komt, hoe voorzichtiger we worden. Via uw eigen online pensioenomgeving MijnBND houdt u het overzicht en kunt u zelf uw pensioen beïnvloeden.

Uw pensioenregeling

Het bedrijfspensioen bij Brand New Day bestaat uit 5 losse modules. Uw (ex-)werkgever heeft – al dan niet in overleg met de medewerkers natuurlijk – de keuzes gemaakt voor de modules. Heeft u de mogelijkheid om bij te sparen? En welke beleggingsvrijheid heeft u? Log dan in via MijnBND en bekijk uw pensioenregeling.

Hoe wordt mijn pensioen belegd?

U heeft een bedrijfspensioen via uw werkgever, maar dan wel met uw eigen pensioenrekening. Wij kunnen ons voorstellen dat u dan wel wilt weten hoe wij het geld op deze rekening beleggen. In het kort: dit doen wij door indexbeleggen via lifecycles. Via wat? We vertellen u hier graag meer over…