Kunnen jullie mij beleggingsadvies geven?

< Naar de kennisbank

Kunnen jullie mij beleggingsadvies geven?

 

Bij Brand New Day belegt u zelfstandig, zonder dat wij u adviseren over uw beleggingen. U bepaalt zelf of onze rekeningen en de manier waarop u belegt aansluit bij uw behoefte, risicobereidheid en (financiële) situatie. De dienstverlening van Brand New Day is namelijk op basis van execution-only. Dat houdt in dat wij alleen rekeningen aanbieden en beleggingsopdrachten voor u kunnen uitvoeren, maar dat we u niet adviseren over het product dat het beste bij u past. Wij geven dus nooit advies over uw beleggingen of de door u te kiezen rekening.

 

Zelfstandig beleggen is alleen geschikt voor diegenen die zelf kennis van en ervaring met (de risico’s van) beleggen (in beleggingsfondsen) hebben. Denkt u onvoldoende kennis te hebben van die risico’s? Dan kunt u een adviseur raadplegen of een andere manier van vermogensopbouw overwegen.

 

Adviseren doen we dus niet, maar informeren natuurlijk wel. Als u een vraag heeft over beleggen bij Brand New Day of over een van onze rekeningen, kunt u daarvoor altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

 

Meer weten?