< Naar de kennisbank

Uw financieel jaaroverzicht vindt u altijd terug in MijnBND. Klik hiervoor na het inloggen op Mijn documenten (bovenin het midden van het scherm). In het menu links klikt u vervolgens op Overzichten en hierna op Jaaroverzichten. Hierna verschijnen al uw jaaroverzichten.

Uw diviendnota’s vindt u op dezelfde manier terug. Klik na het inloggen op Mijn documenten (bovenin het midden van het scherm). In het menu links klikt u vervolgens op Overzichten en vervolgens op Dividendnota’s. Hierna verschijnen al uw dividendnota’s.

Let op!
Heeft u meerdere gebruikersnamen? Elke gebruikersnaam heeft een eigen jaaroverzicht. Log dus met elke gebruikersnaam even in. Ziet u in het overzicht van uw rekeningen naast de rekening(en) met een productnummer ook rekening(en) met een IBAN staan? Deze bankrekeningen hebben een apart financieel jaaroverzicht. Klik dus ook op die rekening en download het jaaroverzicht.Heeft u uw rekening opgezegd en kunt u niet meer inloggen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via klant@brandnewday.nl of 020 75 85 310.