Waar vind ik mijn financieel jaaroverzicht en dividendnota’s?

< Naar de kennisbank

Waar vind ik mijn financieel jaaroverzicht en dividendnota’s?

Uw financieel jaaroverzicht  of dividendnota vindt u altijd terug in MijnBND. Klik hiervoor na het inloggen op Mijn documenten (bovenin het midden van het scherm). In het menu links klikt u vervolgens op Overzichten. Vervolgens kunt u kiezen voor Dividendnota’s of Jaaroverzichten. Door op een van die categorieën te klikken, verschijnen alle beschikbare documenten in die categorie.

Let op!

Heeft u meerdere gebruikersnamen? Elke gebruikersnaam heeft een eigen jaaroverzicht en dividendnota. Log dus met elke gebruikersnaam even in. Ziet u in het overzicht van uw rekeningen naast de rekening(en) met een productnummer ook rekening(en) met een IBAN staan? Deze bankrekeningen hebben een apart financieel jaaroverzicht. Klik dus ook op die rekening en download het jaaroverzicht of de dividendnota. Heeft u uw rekening opgezegd en kunt u niet meer inloggen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via [email protected] of 020 75 85 310.

Meer weten?