De spaarrekening

Sparen is niet spannend, maar wel verdomd handig. In een notendop: vrij opneembaar, variabele rente en in een handomdraai online te openen.

De veiligheid van uw spaargeld

Het geld op uw spaarrekening bij Brand New Day Bank valt onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat het geld op al uw spaarrekening(en) bij Brand New Day samen tot 100.000 euro per rekeninghouder wordt gegarandeerd door De Nederlandsche Bank.

balloons_PINK

De rente: 0,01% per jaar

De rente op uw spaarrekening is variabel. Dat betekent dat de rente altijd kan worden verhoogd of verlaagd. Klein stukje financiële discriminatie voor de echt rijken: over het saldo boven 1 miljoen euro wordt geen rente vergoed. Let daar dus even op. De rente wordt elke maand bijgeschreven op uw rekening. En in MijnBND ziet u precies hoeveel rente u die maand heeft opgebouwd.

Gemak

De Brand New Day Spaarrekening is een doodnormale internetspaarrekening die u in een paar minuten online opent. Daar ziet u precies hoe het er met uw spaargeld voorstaat: het actuele saldo, de opgebouwde rente tot op die dag en alle bij- en afschrijvingen. Via MijnBND kunt u ook direct geld terugboeken naar uw tegenrekening.

heart_PINK
lamp1_PINK

Kenmerken en voorwaarden

Uw spaargeld is vrij opneembaar. U mag storten en opnemen wanneer u maar wilt. U hoeft geen minimumbedrag te storten. Het maximale bedrag dat u in totaal op al uw spaarrekeningen bij Brand New Day mag aanhouden, is 10 miljoen euro. U betaalt natuurlijk geen kosten. U opent de spaarrekening bij Brand New Day Bank en moet uiteraard meerderjarig zijn (minimaal 18 jaar dus) om de rekening te mogen openen. Meer lezen? In de voorwaarden kunt u alle details over de spaarrekening  nalezen.

Gemakkelijk openen

Het openen van de rekening is heel eenvoudig, want dat doet u gewoon online in een paar minuten. Uiteraard hebben wij wel een aantal gegevens van u nodig.