De spaarrekening

Sparen is niet spannend, maar wel verdraaid handig. Onze spaarrekening in een notendop: helemaal gratis, vrij opneembaar, een variabele rente en in een handomdraai online te openen.

Wie is Brand New Day?

Bij Brand New Day maken we van vermogensopbouw een fluitje van een cent. Dus alles volledig online, lage kosten en geen gedoe wanneer u ons eens nodig heeft. We begonnen in 2010 als kleine beleggingsinstelling, maar kregen in 2017 een bankvergunning. Dat betekent niet dat we ineens pedante bankiers zijn geworden, maar wel dat u tegenwoordig net zo makkelijk bij ons kunt sparen voor later.

Werkt dat ook een beetje?

We vinden zelf dat we lekker bezig zijn, maar er valt nog genoeg te verbeteren. Dus als onze klanten iets van het hart moet, dan luisteren we daarnaar. Doen we alleen maar ons voordeel mee. Maar wat zeggen onze klanten eigenlijk?

balloons_PINK

De Brand New Day Spaarrekening

We houden het kort, want de spaarrekening is een simpel product. Geen kosten, al binnen een paar minuutjes te openen en u ontvangt maandelijks een variabele rente. Via MijnBND kunt u op ieder moment geld opnemen en heeft u altijd inzicht in uw transacties, de opgebouwde rente en het actuele saldo. De Brand New Day-spaarrekening is trouwens alleen voor persoonlijk gebruik: u kunt bij ons dus geen spaarrekening op naam van uw bedrijf openen.

De veiligheid van uw spaargeld

Het geld op uw spaarrekening bij Brand New Day Bank valt onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat het geld op al uw spaarrekening bij Brand New Day samen tot €100.000 per rekeninghouder wordt gegarandeerd door De Nederlandsche Bank.

eggs_forks_PINK
stairs_PINK

De rente: 0,01% per jaar

De rente op uw spaarrekening is variabel. Dat betekent dat die altijd kan worden verhoogd of verlaagd. Klein stukje financiële discriminatie voor de echt rijken: over het saldo boven 1 miljoen euro wordt geen rente vergoed. Let daar dus even op. De rente wordt elke maand bijgeschreven op uw rekening. En in MijnBND ziet u precies hoeveel rente u die maand heeft opgebouwd.

Klaar met de lage spaarrente?

En heeft u uw geld voor langere tijd niet nodig? Dan kan beleggen een optie zijn.

Sparen of beleggen?

Wat is verstandiger, sparen of beleggen? In dit artikel vergelijken we het risico van sparen en beleggen voor periodes van 1, 5 en 20 jaar.

Wat als ik overlijd?

Dat gaat hopelijk nog heel lang niet gebeuren. Maar als u overlijdt, krijgen uw erfgenamen 100% van het geld op uw spaarrekening.

Wat kan ik van Brand New Day verwachten?

Dat we vooral niet moeilijk doen. Hier leest u meer over wat u van ons kunt verwachten.

lamp1_PINK

Dit moeten we nog even melden van onze huisjurist

U betaalt geen kosten, uw rekening is vrij opneembaar, u hoeft geen minimumbedrag te storten en u mag maximaal 10 miljoen euro op uw rekening aanhouden. Om een rekening te openen, moet u 18 jaar zijn, een betaalrekening bij een Nederlandse bank hebben en over een mobiel nummer beschikken waar wij u op kunnen bereiken. Meer info? In de voorwaarden vindt u alle details terug. Opent u een rekening bij Brand New Day? Dan hebben wij alleen even deze gegevens van u nodig.

Zo’n spaarrekening is…

…helemaal gratis en met de volgende voordelen:

Geheel kosteloos sparen

Géén risico over uw geld

Uw geld is vrij opneembaar

De spaarrentes zijn erg laag

Geen belastingvoordeel