< Naar de kennisbank

Hoe kan ik geld opnemen van mijn beleggingsrekening?

Geld opnemen van uw beleggingsrekening is hartstikke eenvoudig. Hoe u dit doet, is wel afhankelijk van het type rekening dat u heeft en of deze wordt beheerd door uw financieel adviseur.

U heeft een adviseur
Als uw rekening gekoppeld is aan een financieel adviseur, kunt u wijzigingen doorgeven aan uw adviseur. Uw adviseur voert dan de wijziging in. Wanneer de opdracht is klaargezet, dient u deze opdracht nog goed te keuren in MijnBND. U ontvangt hierover een e-mail.Weet u niet of u een adviseur heeft of bent u de contactgegevens van uw adviseur kwijt? In MijnBND vindt u meer informatie. Klik op de betreffende rekening en kijk vervolgens in het tabblad Details.

Als uw rekening géén eigen IBAN heeft:

1. Log in in MijnBND.
      2. Klik op het rekeningnummer. U komt automatisch bij het kopje Overzicht
      3. Onder het kopje Beleggingen aanpassen kunt u een verkoopopdracht invoeren
      4. Klik op de groene knop Wijzigingen opslaan, rechts onderin het scherm. Vervolgens dient u ter controle uw wachtwoord of een controlecode in te vullen.
      5. Als de opdracht succesvol is ingevoerd, ontvangt u hiervan van ons een bevestiging per mail.

Als uw rekening wel een eigen IBAN heeft:

1. Log in in MijnBND.
      2. Klik op het rekeningnummer. U komt automatisch bij het kopje Overzicht.
      3. Onderin de pagina ziet u drie kopjes onder elkaar staan. Klik op de bovenste, genaamd Geld storten en opnemen.
      4. Vul het gewenste bedrag in en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan (rechtsonder). Vervolgens dient u ter controle uw wachtwoord of een controlecode in te vullen.