Welkom!

Via Zelfstandig Ondernemers ben je natuurlijk al gewend aan groot gemak en goede service. Daarom is Zelfstandig Ondernemers ook partners met Brand New Day voor je pensioen. Wij hebben een eenvoudig product met topservice voor je.

Speciaal voor alle Zelfstandig Ondernemers

Dankzij de samenwerking tussen Brand New Day en Zelfstandig Ondernemers wordt sparen voor je pensioen appeltje eitje. Vul het formulier in op de website van Zelfstandig Ondernemers en wij openen automatisch een pensioenrekening-sparen. Helemaal gratis.

Wil je daarna toch liever beleggen? Plan dan een gratis belafspraak met onze Pensioendesk. We helpen je graag met de verschillende keuzes. Nu al aan de slag? Lees dan onderstaande informatie over de verschillende pensioenrekeningen bij Brand New Day.

hammer_GREEN

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaarrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

Van een bedrijfspensioen tot individuele pensioenrekeningen. En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

piggybank_GREEN

Pensioenrekening-sparen

Sparen voor uw pensioen met 0,30% rente per jaar? Dat kan met de pensioenrekening-sparen. De rente op deze rekening is variabel en kan dus worden verhoogd of verlaagd.

Pensioenrekening-beleggen

Onze beleggingsaanpak is wetenschappelijk. Lage kosten, lange termijn, enorme spreiding en niet gokken maar de markt volgen met de beste indexfondsen die er zijn. Oersaai maar effectief. Want daar gaat het om: rendement op lange termijn. Maak een belafspraak voor toelichting en hulp bij je keuzes.

graph_people_GREEN_D

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.