Welcome to our Support Center
Afdrukken

Hoe kan ik zien hoe het met mijn rekening gaat?

Heeft u een particulier product bij Brand New Day, zoals een pensioenrekening of spaar- of beleggingsrekening? Dan kunt u uw rekening(en) inzien via MijnBND. In MijnBND vindt u uw rendement, uw totale (belegde) vermogen en een overzicht van de kosten die u betaald heeft. Elke rekeninghouder heeft een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dus als u een gezamenlijke rekening heeft met iemand anders, kunt u allebei met uw eigen inloggegevens inloggen in MijnBND.

Heeft u pensioen via uw werkgever bij Brand New Day opgebouwd? Dan is de kans groot dat uw pensioen nu bij a.s.r. is ondergebracht en kunt u hier inloggen. In uw klantomgeving vindt u alle belangrijke documenten voor uw rekening(en) , zoals uw jaaroverzicht, uniform pensioenoverzicht (UPO) en dividendnota. Deze heeft u nodig indien u gebruik wilt maken van uw jaarruimte voor uw pensioenrekening bij Brand New Day.

Scroll naar boven