Geduld is een schone zaak

Veel klanten hebben laten weten dat ze ook na hun AOW klant bij Brand New Day willen blijven. Ze willen graag hun pensioen bij ons laten uitkeren. Gelukkig is dat binnenkort mogelijk met ons nieuwste product: de Brand New Day Lijfrente-uitkering.

We bieden de uitkering nu nog niet aan, maar stellen u graag op de hoogte wanneer dit wel het geval is.

Onze rentes

Onze lijfrente-uitkering is niet zo maar een uitkering. We bieden erg competitieve rentes. Benieuwd? We hebben ze alvast voor u op een rij gezet zodat u hier rekening mee kunt houden bij uw beslissing voor het aanschaffen van een lijfrente-uitkering.

Hopelijk komen wij het beste uit de bus en mogen wij uw bestaande Brand New Day Pensioenrekening (en hopelijk ook uw andere polissen) voor u uitkeren.

Niets is ons te gek

Naast onze mooie rentes, heeft onze lijfrente-uitkering natuurlijk meer voordelen. Onze acceptatienormen zijn namelijk uitzonderlijk voor een Nederlandse aanbieder. Wilt u een lijfrente-uitkering openen maar woont u in het buitenland? Dan is dit in de meeste gevallen binnen Europa géén probleem bij Brand New Day. En dat maakt ons uniek, er is geen enkele Nederlandse aanbieder die hier zo soepel in is. Addertje onder het gras? Maakt u zich geen zorgen die is er niet. Het enige wat wij nodig hebben is een Nederlands BSN & IBAN.

Let wel op!

We geven aan, vanuit de meeste Europese landen kunt u een rekening of uitkering openen bij Brand New Day. Toch is het niet overal mogelijk.

hearts_YELLOW

Iets voor u?

Is de Brand New Day Lijfrente-uitkering iets voor u? Laat uw gegevens achter. We houden u dan op de hoogte wanneer onze uitkering wordt geïntroduceerd.

Bent u financieel adviseur en wilt u dit product (straks) aan uw klanten aanbieden? Neem dan contact op met uw accountmanager van Brand New Day of met de adviseursservice.

heart_YELLOW

Uitstellen van uw pensioen

Wilt u wachten op onze lijfrente-uitkering en tot die tijd geen risico lopen met uw opgebouwde vermogen? Open dan een pensioenrekening-sparen. Hierop geven wij een variabele rente van 0,65%. En dat is een van de hoogste rentes in de markt. De kosten? 25 euro voor het openen van de rekening.

Heeft u al een pensioenrekening-beleggen bij Brand New Day? Dan betaalt u uiteraard geen 25 euro voor het openen van de pensioenrekening-sparen.

Meer informatie?

Hoewel de lijfrente-uitkering nog niet kan worden afgesloten. Kunnen we ons voorstellen dat u toch al wat vragen heeft. Daarom hebben dit document met handige informatie voor u opgesteld.

lamp1_YELLOW
phone_YELLOW

Vind een adviseur

Natuurlijk hebben we verstand van zaken, maar wij mogen geen advies geven. Om een goede keuze te maken is het verstandig dat u hier goed over nadenkt. Doet u dat liever mét een financieel adviseur? Bij Brand New Day kennen we er nog wel een paar.