Pensioen voor payrollers

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) hebben payrollers recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als werknemers in loondienst met dezelfde functie. Daardoor moeten payroll-ondernemingen zelf pensioen regelen voor hun werknemers. Zo’n adequaat pensioen is bij ons zo geregeld.

Vraag de brochure aan

  Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement

  Een adequaat pensioen

  De nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) moet ertoe leiden dat payrollwerknemers recht krijgen op een pensioenregeling die gelijkwaardig is aan die van andere werknemers met een vergelijkbare functie bij die werkgever (de inlener). Voor pensioen betekent deze wet dat de payroller in een gelijkwaardige pensioenregeling wordt opgenomen als de medewerkers van het bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Een alternatief is dat payroll-onderneming zelf een pensioenregeling opstarten. Een adequate pensioenregeling, zoals dat in de WAB staat.

  lamps_person_GREEN
  lamp2_GREEN

  Voldoen aan voorwaarden

  Bij Brand New Day voldoet een pensioenregeling voor payrolling aan de minimum voorwaarden die zijn vastgelegd in de WAB. Zo is er geen wachttijd voor partner- en wezenpensioen en ook wordt de premiebetaling doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid. Daarbij is de totale werkgeverspremie gelijk aan het vastgestelde percentage van 15,8% van de pensioengrondslag (2022).

  Tips voor en van payrollbedrijven

  We delen graag tips van andere payrollbedrijven die kozen voor een adequate pensioenregeling bij Brand New Day. Zo maken we de keuze voor u een stukje gemakkelijker. Lees verder om te weten hoe andere bedrijven dit hebben aangepakt. Neem gerust contact met ze op voor vragen.

  books_GREEN

  Maak zelf een berekening

  Zo’n pensioen bij payrolling hoeft niet duur te zijn. Nieuwsgierig?

   
  | Afgerond in hele euro's
  | Afgerond in hele jaren
  Bereken uw premie
  Wij gaan even voor u rekenen. Nieuwsgierig naar de uitkomst? Mail mij de uitkomst De berekening is een indicatie van de premie en de kosten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
  Loader

  Controleer het formulier en probeer het nog eens.

  Het resultaat is verzonden.

  Terug

  1