Pensioen voor uw werknemers

Met ons bedrijfspensioen regelt u dat uw werknemers pensioen opbouwen én dat de risico’s waar je liever niet over nadenkt, goed geregeld zijn. En dat allemaal online, zonder rompslomp en tegen lage kosten.

Ondernemers rennen net wat harder

Brand New Day is geen onderdeel van een andere grote bank of verzekeraar. We hebben dit bedrijf zelf opgezet, ‘vanaf de zolderkamer’. Eigen geld, eigen risico. Dat onderscheidt ons van alle andere pensioenaanbieders. We zijn ondernemers, geen bestuurders. En in zulke bedrijven wordt toch net een paar stapjes harder gerend voor de klant.

lamp

Wat maakt ons pensioen zo prettig?

Een paar dingen. We zijn een prijsvechter, dus de kosten voor uw bedrijf en de werknemers zijn heel laag. Maar we bieden meer. Alles online, dus geen papieren rompslomp. Veel vrijheid, u bepaalt zelf hoe de pensioenregeling eruit ziet en wie wat betaalt. De beleggingsstrategie is wetenschappelijk, we gokken niet met pensioengeld. Vrolijke en kundige mensen die uw e-mail en telefoontjes razendsnel oppakken. En die, als er eens iets is, heel hard voor u rennen!

Misschien bungelen we onderaan uw to-do list

Of staat een pensioenregeling wel bovenaan, maar stelt u het steeds uit om contact op te nemen? Omdat u denkt dat het zo’n gedoe is, pensioen voor uw mensen. Of omdat u er gewoon niet aan toekomt. Kunnen we ons voorstellen. Daarom hebben we alles op een rijtje gezet. Want het valt wel mee wat u allemaal moet regelen.

eggs_forks

Informatie voor werknemers

Een pensioen geregeld via uw werkgever, maar wel met uw eigen pensioenrekening. Het geld dat daarop staat, is van u. Wij zorgen dat het belegd wordt. U kunt – afhankelijk van de regeling die uw werkgever kiest – zelf bepalen hoe. U kunt bijsparen voor een hoger pensioen en soms ook een andere pensioenpot laten omzetten naar uw Brand New Day Pensioenrekening. En in MijnBND ziet u precies hoe het er met uw pensioen voorstaat.