Hallo ondernemer

Goed dat je ons via GoodSure hebt gevonden. Zo regel je eenvoudig en snel dat je het ná je werkzame leven nog steeds hartstikke good hebt. Hoe? Scroll even verder.

Speciaal voor GoodSure

Dankzij GoodSure wordt pensioen opbouwen makkelijk. En goedkoop. Want je kan als Goodsure gebruiker niet alleen een gratis ‘opstart gesprek’ plannen met onze Pensioendesk, je betaalt ook nog eens géén afsluitkosten voor de rekening naar keuze. Dat scheelt toch al snel 45 euro.

hammer_GREEN

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaarrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

Waarom Brand New Day?

Omdat we specialisten in pensioen zijn. We hebben inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met pensioenproducten en weten als geen ander dat iedere klant zijn eigen wensenpakket heeft. Daarom bieden we een breed scala aan pensioenproducten aan.

Van een bedrijfspensioen tot individuele pensioenrekeningen. En we zijn ondernemers, net als jij. We rennen voor onze klanten, omdat we alleen dan de service kunnen bieden die we van onszelf zouden verwachten.

piggybank_GREEN

Pensioenrekening-sparen

Sparen voor uw pensioen met 0,30% rente per jaar? Dat kan met de pensioenrekening-sparen. De rente op deze rekening is variabel en kan dus worden verhoogd of verlaagd.

Pensioenrekening-beleggen

Onze beleggingsaanpak is wetenschappelijk. Lage kosten, lange termijn, enorme spreiding en niet gokken maar de markt volgen met de beste indexfondsen die er zijn. Oersaai maar effectief. Want daar gaat het om: rendement op lange termijn. Maak een belafspraak voor toelichting en hulp bij je keuzes.

graph_people_GREEN_D

Maak een belafspraak

De keuzes bespreken? Maak even een belafspraak, dan bellen wij wanneer het jou uitkomt en beantwoorden we al je vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Direct bellen? Ons telefoonnummer is 020 75 85 300. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 21.00 uur. Op vrijdagen zijn wij tussen 09.00 en 17:30 uur bereikbaar. Op kunt u ons tussen 10.00 en 17.30 uur bereiken.