Gemakkelijk overstappen

We doen allemaal weleens iets waarvan we later spijt krijgen. Een veel te dure polis afsluiten bijvoorbeeld. Gelukkig kun je die door ons laten overboeken. Dat is niet kosteloos, maar levert wel een hoop op. Een procent minder betalen kan al zorgen voor een veel groter eindkapitaal. Dertig procent meer om precies te zijn. Maak direct een berekening.

Dag woekerpolis, hallo winst

Vindt u ook dat uw verzekeraar teveel aan u verdient? Boek uw polis dan over naar een nieuwe rekening bij Brand New Day. Het opzeggen en overboeken kost eenmalig 199 euro per polis. Loopt de polis (bijna) af of heeft u hem al omgezet naar een bankspaarproduct? Dan zijn de overboekkosten een stuk lager, 49 euro per polis.

Die kosten hoeft u overigens niet direct zelf te betalen. Als het geld van de overgeboekte polis op uw rekening bij Brand New Day wordt bijgeschreven, worden hier éénmalig de overboekkosten vanaf gehaald.

piggybank_BLUE_L

Afsluitkosten

Boekt u een pensioen, gouden handdruk of hypotheekpolis over? Dan betaalt u ons eenmalig 45 euro bovenop de kosten voor het overboeken. Daar kunnen we jammer genoeg niks aan doen, het is wettelijk verplicht om deze afsluitkosten apart in rekening te brengen.. Afsluitkosten betaalt u maar één keer, vinden we meer dan genoeg. Boekt u bijvoorbeeld drie lijfrentepolissen over? Dan hanteren we het ‘3 voor de prijs van 1′-principe.

Zijn er nog meer voordelen?

Ja, die zijn er zeker. Als de polis eenmaal bij ons is ondergebracht, bent u zo flexibel als Epke Zonderland. Bijbehorend torso kunnen we dan weer niet beloven. Wel kunt u onbeperkt en kosteloos wijzigingen doorvoeren, automatische incasso’s aanpassen, switchen tussen beleggingsfondsen én zelf uw einddatum aanpassen. Als u dat wilt. U mag alles ook lekker laten zoals het is.

heart_BLUE_L

Alles is mogelijk

Bij Brand New Day kunt u zowel sparen als beleggen. Nog niet zeker wat u wilt? Lees dan meer over de verschillende opties die we bieden.

Sparen of beleggen?

Niet zeker wat het beste bij u past?

Waarom indexbeleggen?

Warren Buffett raadt het iedereen aan: ga indexbeleggen.

Sparen

Liever meer zekerheid? Kies voor sparen! Hier vindt u onze actuele rentestanden.

Onze beleggingsfondsen

Hoe groeit geld, we hebben het al gezegd: bij Brand New Day beleggen we in indexfondsen.

Opletten

Heeft u al voor 1992 een polis afgesloten? Of een kapitaalverzekering voor 1999? Laat u dan goed informeren voor u overstapt. Klant worden bij ons kan dan nadelig zijn in plaats van voordelig. Dat ligt aan regels over eerder afgesloten polissen. We noemen dat de oud regime polis. Twijfelt u of u een oud regime polis hebt? Neem dan contact op met onze informatieservice via 020 75 85 300 of maak meteen een belafspraak.

Meteen overstappen?

Overstappen is zo geregeld, open daarom direct een rekening!