Gemakkelijk overstappen

We doen allemaal weleens iets waarvan we later spijt krijgen. Een veel te dure polis afsluiten, bijvoorbeeld. Gelukkig kunt u die door ons laten overboeken. Dat is niet kosteloos, maar bespaart u uiteindelijk wel een hoop geld.

Waarom overstappen naar Brand New Day?

Allereerst vanwege de kosten. Die zijn bij Brand New Day namelijk ongekend laag. En dat kan u op de lange termijn een hoop extra rendement opleveren. We zijn dus een prijsvechter, maar wél een prijsvechter met ongekende service. We bestaan inmiddels 10 jaar, en dat hadden we niet bereikt als we niet voor onze klanten zouden rennen. Dat rennen betaalt zich uit, want we beheren inmiddels zo’n 300.000 rekeningen en ongeveer 3 miljard euro vermogen voor onze klanten.

piggybank_BLUE_L

Onze overstapservice

Wilt u uw huidige pensioen-, gouden handdruk- of hypotheekproduct laten overboeken naar Brand New Day? Met onze overstapservice heeft u daar geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is onze overstapbrief in te vullen en naar ons op te sturen: wij handelen vervolgens alles af met uw huidige partij en zorgen ervoor dat uw geld zo snel mogelijk bij Brand New Day staat.

De kosten

Over die kosten doen we niet geheimzinnig. We moeten het namelijk juist van onze scherpe prijzen hebben. Voor onze overstapservice betaalt u het volgende:

  • €199 voor een niet-expirerende polis bij een verzekeraar
  • €49 voor een bankspaarproduct of expirerende polis bij een verzekeraar

De overstapkosten onttrekken we automatisch eenmalig uit het volledige bedrag dat naar uw Brand New Day-rekening wordt overgeboekt.

heart_BLUE_L

Afsluitkosten

Opent u een pensioen-, gouden handdruk- of hypotheekrekening bij ons? Dan betaalt u eenmalig een bedrag aan afsluitkosten, afhankelijk van het type rekening. Een pensioenspaarrekening kost €25, de overige rekeningen €45. Deze kosten zijn eenmalig: u betaalt dus niets voor het openen van een rekening als u al zo’n zelfde rekening heeft. En opent u meteen meerdere rekeningen van hetzelfde type? Dan betaalt u uiteraard slechts eenmaal de afsluitkosten.

eggs_forks_BLUE_L

Sparen of beleggen

Boekt u een pensioenproduct over? Dan kunt u kiezen tussen een rekening op basis van beleggen of sparen. Alle overige rekeningen – zoals de gouden handdrukrekening of de hypotheekrekening – bieden we enkel aan op basis van beleggen. De kosten van sparen zijn simpel: die zijn er namelijk niet – de eenmalige afsluitkosten voor de pensioenrekening-sparen daargelaten. De kosten voor onze beleggingsproducten zijn ook simpel, maar vereisen wel iets meer toelichting.

Een belangrijke noot

Heeft u een polis afgesloten vóór 1992? Of een kapitaalverzekering voor 1999? Dan kan het nadelig zijn om die polis naar ons over te boeken. En hoewel we het liefste iedereen als Brand New Day-klant verwelkomen, willen we niet dat de overstap nadelig voor u uitpakt. Twijfelt u eraan of u uw polis kunt overboeken? Neem dan gerust even contact op met onze informatieservice. Wij vertellen u precies wat wel en niet mogelijk is. U kunt ons bereiken via 020 75 85 300 of hieronder meteen een belafspraak maken.

Zit u nog met vragen?

U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij het overboeken van uw polis en daar geven we u groot gelijk in. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u nog met vragen zit. Over de manier waarop we beleggen, bijvoorbeeld. Of over onze verschillende pensioenproducten. De antwoorden vindt u hieronder, al kunt u ons ook gewoon bellen op het nummer hierboven.

De pensioenrekening-beleggen

De naam zegt het al: onze pensioenrekening op basis van beleggen.

De pensioenrekening-sparen

Meer weten over sparen voor uw pensioen?

De veiligheid van uw geld

Mooie woorden bieden geen bescherming, goede regelingen wel. We hebben het voor u opgeschreven.

Wat gebeurt er bij overlijden?

U wilt er waarschijnlijk niet aan denken, maar wat gebeurt er met uw geld als u iets overkomt?

Uw polis overboeken?

Wilt u uw polis laten overboeken? Dan hoeft u alleen nog even te bepalen of u wilt gaan sparen of beleggen.