Waarom zijn lage kosten zo belangrijk? 

Lage kosten zijn enorm belangrijk. Aan een procentje minder kosten houdt u al snel zo’n 30% méér eindkapitaal over. Onze kosten zijn daarom ongekend laag. Dat is ons handelsmerk: we zijn een prijsvechter. Maar wel één met topdiensten.

Kostenoverzicht

Servicekosten

0,44% per jaar


Fondskosten

Variërend van 0,15% tot 0,17% per jaar


Dit betaalt u voor onze standaardfondsen

Stortingskosten

0,50%


Eénmalig, dus 5 euro kosten als u 1.000 euro stort

Welke kosten betaal ik?

  • Stortingskosten

Deze betaalt u éénmalig over elke geldstorting op uw rekening. Daarna betaalt u nooit meer transactiekosten… switchen tussen beleggingsfondsen en verkopen is altijd gratis en onbeperkt.

  • Servicekosten

De servicekosten van 0,44% per jaar betaalt u over het totale vermogen dat u bij ons belegd heeft. Deze kosten worden op dagbasis berekend en 1 keer per kwartaal in rekening gebracht door beleggingen te verkopen uit het fonds waarin u het meeste geld belegd heeft. Heeft u geld in de cashallocatie staan? Dan onttrekken we de servicekosten daaruit. Overigens betaalt u over dat geld in de cashallocatie geen servicekosten: u betaalt alleen voor het geld dat u belegd heeft.

  • Fondskosten

Dit zijn de kosten die jaarlijks binnen het beleggingsfonds in rekening worden gebracht. De fondskosten die u betaalt, worden dagelijks naar rato verrekend in de koers van het fonds. Deze fondskosten kunnen per fonds afwijken. Benieuwd naar de kosten per fonds? Die vindt u in onze factsheets.

Geen verrassingen achteraf

Een heleboel kosten die andere aanbieders soms wel in rekening brengen, kennen wij niet. U kunt het zo gek niet verzinnen of we regelen het graag voor u… zonder extra rekeningetje.

  • Geen vaste kosten (geen geld op de rekening, geen kosten)
  • U betaalt ons geen kosten als u switcht tussen fondsen of uw beleggingen verkoopt
  • Geen vertrekkosten
  • Alle wijzigingen zijn gratis (persoonlijke gegevens, instellingen van uw rekening)
  • Alle verzoeken zijn gratis (verpanding, extra rekeninghouder)
  • En hulp bij ellende is gratis (scheiden, overlijden)
gift_balloons_GREEN

Genoeg over kosten?

En beginnen met de opbouw van uw vermogen? Open binnen vijf stappen een rekening via onze website. Opent u de rekening liever met de hulp van een van onze medewerkers? Maak dan een belafspraak.