Onze kosten: laag en lekker duidelijk  

Geen irritante verrassingen dus. Geen kleine lettertjes. Geen ‘ai, heeft u de kosten op de zijkant van het papier niet gelezen?’ Onze kosten zijn laag, lekker duidelijk en passen op de helft van een bierviltje.

Waarom zijn lage kosten zo belangrijk? 

Lage kosten zijn enorm belangrijk. Aan een procentje minder kosten houdt u al snel zo’n 30% méér eindkapitaal over. Onze kosten zijn daarom ongekend laag. Dat is ons handelsmerk: we zijn een prijsvechter. Maar wel één met topdiensten.

Kostenoverzicht

Beheerkosten


BND Wereld Indexfonds

0,59%


BND Euro Obligatie Indexfonds

0,59%Stortingskosten

0,50%


Eénmalig dus 5 euro kosten als u 1.000 euro stortIs het een overboeking?

Overboeken kost éénmalig maximaal 199 euro per polis


Welke kosten betaal ik?

  • Stortingskosten

Deze betaalt u éénmalig over elke geldstorting op uw rekening. Daarna betaalt u nooit meer transactiekosten… switchen tussen beleggingsfondsen en verkopen is altijd gratis en onbeperkt.

  • Beheerkosten

De beheerkosten van 0,59% per jaar betaalt u over het totale vermogen dat u in het fonds hebt belegd. De kosten worden binnen het beleggingsfonds in rekening gebracht. U krijgt er dus geen rekening voor. Deze 0,59% beheerkosten gelden voor de standaardfondsen, de beheerkosten van de andere fondsen kunnen afwijken.

Geen verrassingen achteraf

Een heleboel kosten die andere aanbieders soms wel in rekening brengen, kennen wij niet. U kunt het zo gek niet verzinnen of we regelen het graag voor u… zonder extra rekeningetje.

  • Geen vaste kosten (geen geld op de rekening, geen kosten)
  • Geen aan-, switch of verkoopkosten bij beleggingstransacties
  • Geen vertrekkosten
  • Alle wijzigingen zijn gratis (persoonlijke gegevens, instellingen van uw rekening)
  • Alle verzoeken zijn gratis (verpanding, extra rekeninghouder)
  • En hulp bij ellende is gratis (scheiden, overlijden, bewindvoering)
gift_balloons_GREEN

Genoeg over kosten?

En beginnen met de opbouw van uw pensioen? Open binnen vijf stappen een rekening via onze website. Opent u de rekening liever met de hulp van een van onze medewerkers? Maak dan een belafspraak.