Leveren duurzame fondsen minder rendement op?

Podcast: De Nieuwe Pensionado’s

Aflevering 3

In de derde aflevering van Brand New Days podcast De nieuwe pensionado’s ontvangen we Marco Kok van financieel advieskantoor KOK Advies en head of growth Joost Tieland van Brand New Day.

Host Gerhard te Velde spreekt in elke aflevering met experts van binnen en buiten Brand New Day over thema’s rond beleggen en pensioen opbouwen. Elke aflevering duurt (iets meer dan) een halfuur. In deze derde gaat het over o.a. over het verlagen van je belastingdruk en het belang van het goed in kaart brengen van je financiële situatie.

Of je nou al jarenlang ondernemer bent of start als ondernemer, maak de financiële balans voor jezelf op,’ aldus Marco Kok in de podcast. ‘Je hoeft niet meteen te storten op een pensioenrekening waar je niet meer aan kunt komen, als je in ieder geval de reservering maar maakt. Zodat je die voor je toekomst kunt inzetten zodra er voldoende inkomsten binnenkomen.’

U vindt De nieuwe pensionado’s op Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Bekijk aflevering 3 in zijn geheel hier:

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven