Je euro’s veilig

We gaan niet failliet. Dat weten we zeker. Maar u heeft groot gelijk als u ons niet op onze blauwe ogen gelooft. Mooie woorden bieden geen bescherming, harde garanties wel. Daarom vallen ál uw beleggingen altijd buiten ons faillissement. En valt uw spaargeld onder het depositogarantiestelsel.

Veiligheid van uw beleggingen

Als wij failliet gaan, krijgt u uw vermogen dat in de beleggingsfondsen belegd is, gewoon terug. Ongeacht de waarde, al zijn het miljoenen. En ongeacht of u een particuliere of een zakelijke beleggingsrekening heeft.

heart_YELLOW

De veiligheid van uw spaargeld

Het spaargeld dat u op een spaarrekening of op een pensioenrekening-sparen aanhoudt, staat bij Brand New Day Bank. En net zoals alle Nederlandse banken staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank en valt het geld op uw spaarrekening onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat het geld op al uw spaarrekeningen bij Brand New Day Bank samen wordt gegarandeerd tot € 100.000 per persoon.

Toezicht

We zijn een gezond en winstgevend bedrijf met een stevige basis van zo’n 250.000 tevreden klanten. En we kennen het klappen van de financiële zweep, want dit is de tweede Nederlandse bank die we oprichten. We komen dus niet uit een ei.

Brand New Day is een authentiek bedrijf, beetje branchevreemd soms, maar financieel zéér behoudend. Zo zijn we bijvoorbeeld schuldenvrij (op wat nog te betalen rekeningen na dan, moeten we er van de accountant bij vermelden).

Leuk allemaal, denkt u. En dat is ook zo. Neem het voor kennisgeving aan, want het maakt voor de veiligheid van uw geld niet uit. Die veiligheid is juridisch goed geregeld.

We staan uiteraard net als de andere Nederlandse financials onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de AFM. Maar onze belangrijkste toezichthouder bent u, onze klant.

Phone Yellow

Veilig genoeg?

Open dan direct een rekening!